Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WarioWare: Smooth Moves

Nintendo Wii
WarioWare: Smooth Moves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 januari 2007
  • Utvecklare
    Intelligent Systems
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.2

Speltest av Eanttor

Inskickad av Eanttor den 28/01 -07 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
En helig handkontroll, som har använts av så mycket folk, ligger nu stilla och oberörd i ett heligt tempel. Ända tills Wario och hans vänner dyker upp. Det är dags att börja spela WarioWare Smooth Moves! Nu måste du vara snabb, ta upp Wii Remoten vid näsan, för nu är du en elefant som har 5 sekunder på dig att ta upp ett äpple och lägga den i en korg och direkt efter ska du försöka pricka in ditt finger i Warios näsa. Detta är en liten förklaring om hur spelet WarioWare Smooth Moves funkar. Du har alltså ungefär 5 sekunder att klara ett minispel och sen börjar nästa där du ska hålla Wii Remoten på ett annat sätt. Spelet innehåller över 200 minispel som du måste stressa igenom när du spelar uppdrag och om du gör något fel förlorar du ett liv. Man har ungefär 4 liv per uppdrag o du ska klara igenom ungefär 15 minispel per uppdrag. När du spelar något nytt minispel låser du upp det på en meny där du kan förbättra dina talanger på alla minispel. Du kan även låsa upp multiplayer spel där du kan spela upp till 12 spelare. Där kör du ditt minispel först sen ger du över Wii Remoten till din kompis som gör samma sak i sin tur.

Vad jag tycker om spelet
Spelet kan vara svårt att komma in i och om du vill att dina kompisar ska kunna köra det får du låta de köra igenom några minispel först. Därför att kontrollen är svår att lära sig på en gång och att man kanske inte förstår minispelet på än gång. Men när man har kommit igång så är det ett perfekt party spel där man skrattar extremt mycket åt varann och även spelets minispel. Alltså kan man sammanfatta det genom att säga att det är extremt kul när man kommit igång. Spelet kostar ungefär 600 kr och det är värt pengarna om du vill ha ett bra partyspel.

Betyg till spelet
Alla minispel har inte direkt enormt bra grafik men oftast är den rolig att titta på. Spelkänslan i spelet är väldigt bra åtminstone när man kommit igång. Ljudet funkar och det är roliga låtar och ljud. Enligt att det finns många minispel att köra och det finns många highscore att förbättra så funkar spelet mycket länge. Dock så kan det kännas lite tomt ibland om man inte har någon kompis som spelar med en och tittar på. Men spelet är helt klart godkännt och kan spelas av många!

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8