Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wario Land: The Shake Dimension

Nintendo Wii
Wario Land: The Shake Dimension
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    26 september 2008
  • Utvecklare
    Good-Feel
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.3

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 28/07 -10 13:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Wario Land: The Shake Dimension handlar om att Wario ska försöka rädda en prinsessa och små nissar som hjälper dig igenom banans gång. Det är en som har kidnappat prinsessan och alla små nissarna förutom en nisse och det är han som tar kontakt med Wario. Nissen berättar om vad som har hänt och Wario sitter på sin bil helt ointresserad och petar sig i näsan tills Nissen tar upp det att det finns mycket pengar som Shake King har tagit. Då blir Wario genast jätteintresserad och går in på sitt äventyr. Spelet har 5 olika världar och i varje värld så finns det fyra banor man ska gå igenom. Varje värld slutar sedan då med en boss. Men även om du har klarat alla banor och bossen så räcker inte det för att du ska kunna ta dig till nästa värld. Du måste köpa en karta som tar dig dit. Därför ska man samla på pengar på banorna.

Spelet är i 2D och det är ett plattformsspel. Varje bana går ut på att man ska leta efter skatter och pengar och sen rädda en nisse. Sen så ska man försöka ta sig ut ur banan inom en viss tid, om man dock misslyckas så dör man. Nissen man räddar visar dig den snabbaste vägen ut.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar helt enkelt plattformsspel, speciellt de från Nintendo. Dom är bra rakt igenom. Det enda dåliga plattformsspel som jag egentligen spelat från Nintendo är Super Maro Bros 2, men det har inte med detta spelat att göra.
Något dåligt med Wario Land: The Shake Dimension är att det är en aning för kort. Det finns dock massor att utforska, som att hitta skatter, få fler hjärtan, göra uppdrag osv.. Men även om man har klarat allt det så älskar jag att gå in i banorna och spela dem igen och igen och igen för att dom är verkligen så nedrans roliga. Wario är helt klart en av mina favoritspelkaraktärer och hans spel har något extra, helt klart!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är sjukt fin, speciellt då det ser lite ut som om det är en tecknad film! Otroligt bra!
Spelkänsla: Kontrollen och allt fungerar hur bra som helst och det gör ju så att man får en riktigt bra spelkänsla, underbart!
Ljud: Jag älskar ljudet. Många tyckte faktiskt inte om det av någon anledning men jag tycker att ljudet är fantastiskt!
Hållbarhet: Spelet är rätt så kort. Och det finns inte så mycket mer att göra när man har klarat ut spelet. Det jag gör är att samla på mer pengar för att jag tycker att sånt är riktigt kul. Det har jag alltid tyckt i alla spel speciellt i Wario -spel!

Du borde helt klart köpa detta! Speciellt nu när spelet endast kostar 150kr helt nytt på många ställen! Helt klart värt det!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9