Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Castaway

Nintendo Wii
The Sims 2: Castaway
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  26 oktober 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  33
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.1

Speltest av eWe_

Inskickad av eWe_ den 04/05 -08 08:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Din sim/Dina simmar åker ut på havet för att festa, men en storm överraskar dem mitt ute på havet, och de spolas iland på en tillsynes öde ö. Nu är allt upp till dig. Se till att dina simmar uppfyller deras behov för att överleva, samtidigt som du sakta men säkert bygger upp ett liv för din/dina simmar. Samla mat så dina simmar få något i magen, stenar så du kan bygga en brasa så de kan få värme, och träd så du kan bygga dem ett hus. Men det finns mer än så - Det finns mycket att upptäcka på ön, hemligheter och nya ställen. De beskriver spelet bäst på dess baksida: Kommer ditt sim att blomstra, eller leta efter snabbaste vägen hem?

Vad jag tycker om spelet
Det är jättekul - bara du vet vad du ska göra... det jag menar är att det är väldigt lätt att fastna på spelet, inte veta vad du ska göra så du inte kommer någonstans. Men när du väl listat ut det tar spelet ny fart igen. Det är jättebra att de lagt till hemligheter och mysterier på de olika öarna, det gör så att man verkligen går in för spelet.

Betyg till spelet
Grafiken: Okej, det finns småfel. Men den duger! Det är ju inte direkt lika bra grafik som på The Sims 2 Dataspelen - Men som sagt så duger den bra.

Spelkänslan: Spelkänslan går upp och ner. Ibland är man jätteinsatt och spänd på alla hemligheter, och ibland har man så tråkigt att man stänger av. Det beror helt på var i spelet du är.

Ljud: Bra, mer än så går knappt att säga. Dom har lagt till bra ljud till allt.

Hållbarhet: Jag satte en 6:a på det. Jag tycker att spelet är över alldeles för lätt, men det varierar ju såklart från person till person. För en person som gillar The Sims 2 så rekommenderar jag iallafall detta spel.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7