Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Jullan_hej

Inskickad av Jullan_hej den 16/05 -11 12:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Precis som i alla andra Zelda-spel, spelar du som Link. Link bor i en by som heter Ordon, i landet Hyrule. Efter några vanliga dagar i Hyrule händer något ovanligt. Ett troll som rider på ett slags vilddjur kidnappar barnen i byn och rider därefter iväg. Målet är nu att rädda barnen och för att göra det upptäcker Link att han måste gå igenom en stor svart vägg. Det visar sig att denna är en slags portal, som leder till Twilight Zone. När Link går in i väggen händer någonting. Han förvandlas till en varg. På vägen ut från fängelset han nu är fast i träffar han Midna. Midna är en människa från Twilight Zone som har förvandlats in till en Imp. Det visar sig att Link behöver en guide framöver och Midna hjälper en igenom hela spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var jättebra. Vilket stort Zelda-fan som helst skulle absolut älska det! Alla tempel och pussel och sådant kan vara ganska svåra, men det är kul, särskilt när man äntligen klarar av dem på egen hand. Om jag ska ge spelet ett betyg på en skala från ett till tio, blir det absolut en nia!

Betyg till spelet
Grafik: 9/10
Grafiken var ganska bra, och jämfört med andra Wii-spel var den lite annorlunda.

Spelkänsla: 9/10
Spelkänslan är jättebra. Alla miljöer är charmerande och väl uttänkta. Eftersom spelet är på Wii så blir den ännu bättre, på grund av Wii Remoten.

Ljud: 10/10
Ljudet får absolut en klar tia. Ljudeffekterna som kommer från både TV:n och Wii Remoten är bra. Musiken, som vanligt, är helt fantastisk. Man lever sig in i spelet p.g.a musiken!

Hållbarhet: 9/10
Hållbarheten är bra, man kan sitta och spela riktigt länge och undra var all tid tog vägen. Så fort man hittar ett nytt fusk eller ny bugg på nätet, så får man lust att spela spelet igen och testa buggen och man blir då kär i spelet på nytt.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9