Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av bankpot

Inskickad av bankpot den 01/11 -09 23:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man är en helt vanlig pojke vid namn Link. En dag skulle Link visa barnen i byn hur man använder ett svärd, men barnen blir kidnappade. Nu måste Link rädda barnen, men på vägen händer en massa saker som stoppar honom. Han möter en varelse kallad Midna som hjälper honom. Men när Link äntligen har räddat barnen så är det mycket värre saker som väntar honom. Det är din uppgift att hjälpa Midna mot Zant och hans arme. Jag vill inte avslöja för mycket, så vill du veta mer så köp det.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar spelet! Det är mitt favorit-Wiispel, så det kan jag verkligen rekommendera. Jag gillar hur man kan förvandlas till varg. Det är verkligen spännande om man gillar fantasy. Vid vissa tillfällen behöver man vara listig och smart och man vet aldrig vad som väntar. Som jag sa det är väldigt spännande och jag rekommenderar det VERKLIGEN!

Betyg till spelet
GRAFIK: Grafiken är jättebra. Det ser nästan ut som på riktgt ett stort +PLUS+.

SPELKÄNSLA: Jag älskar spelkänslan när man svingar Wii-remoten som svärd känns det nästan som att jag är inne i spelet. Och när man ska skjuta pil så är det också väldigt verkilgt.

LJUD: Ljudet är helt perfekt alla musiker passar med alla miljöer. Anledingen till att jag bara gav den 9 är att när man ska ha hjälp av Midna så skrattar hon ur kontrollen och det är lite jobbigt. Men musiken är super.

HÅLLBARHET: Helt strålande man kan samla en hel massa saker och spelet är jättelångt. TUMMEN UPP!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10