Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    555
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 22/04 -07 00:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Link är en vanlig herde som bor i Ordon Village. Här vallar han getter tills dagen tar slut. Link är kompis med barn och en dag så går allt fel. När Link, Illia och Colin (som är boende i byn) tvättar hästen Epona, dyker helt plötsligt fiender upp och slår ner alla. De tar med sig Illia, Colin och de andra barnen i byn. När Link vaknar upp så följer han efter. Vad han sedan framför sig ser är något mörkt, och gult. Det är twilight. Link dras in av en hand men den flyr för Links triforce-märke på handen. Efter ett tag när monstret är borta händer något märkligt... Link är inte längre en människa utan en varg. Och här börjar äventyret.
Senare i spelet får Link reda på att han är den utvalda att rädda Hyrule och stoppa kungen av twilight som försöker att ödelägga hela Hyrule i twilight.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättebra! Det är uppföljaren till Ocarina of Time och handlingen i det här spelet är mycket bättre än Ocarina. Grafiken är också mycket bättre! Stridssystemet är ungefär likadant, men att springa runt som en varg är något alldeles för bra! Nya vapnen avslöjas i det här spelet och att svinga med Wii-Remoten är det roligaste. Det är helt klart det bästa Zelda-spelet någonsin!

Betyg till spelet
Grafiken: 10
Det är den bästa grafiken som jag har sett till både Wii och Gamecube.
Spelkänsla: 10
Spelkänslan är fantastisk! Det känns själv som man är i spelet genom att svinga Wii-Remoten så att svärdet rör på sig, och att skjuta ner spindlar och fåglar med pilbågen.
Ljud: 9
Ljudet är bra. Ljudet ifrån en spänd pilbåge kommer ur Wii-Remoten mm. En del klassiska Zelda-låtar är med i spelet och nya.
Hållbarhet: 10
Det finns otroligt mycket att göra, som att fiska, samla alla hjärtdelar eller goldenbugs mm.

Bästa Zelda-spelet någonsin!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10