Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/01 -07 00:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt börjar med att Link är en helt vanlig herde som bor i en liten stad vi namn Ordon. Links ena vän jagar en apa som har härjat i Ordon och han och apan blir fångade av några troll. Man räddar dem och det är början på Links äventyr för att rädda världen från Twilight som är som ett slags land som gör allting mörkt, kallt och gör alla människor till andar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett mycket bra spel med tanke på att de faktiskt har hållit på med det i ca fyra år. Ett extra plus är ju att om man har det till Nintendo Wii kan man ju styra Links svärd och de andra saker han använder. Men det kan också bli en nackdel för man kan bli väldigt frustrerad om han inte attackerar där man vill.

Betyg till spelet
Grafiken är helt underbar med många ställen som man skulle kunna tro är från verkligheten. Men med tanke på att de har hållit på i fyra år så skulle de kunnat ha satsat lite mer på den. Annars är den fantastisk. Genom att man själv styr Links svärd och de andra sakerna gör att spelkänslan blir i världsklass. Om man köper det och man har ett Wii så ska man självklart köpa det till Wii även om det är dyrare. Ljudet är också jättebra och att det ibland låter från kontrollen gör det bara mer trovärdigt. Detta är ett spel som verkligen håller i längden. Eftersom de har lagt in lite mer uppdrag blir det inte så att det känns som om det kommer tempel efter tempel. Så kan ni så ska ni såklart köpa det!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10