Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av oscar_pett

Inskickad av oscar_pett den 14/01 -07 21:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Story: Link en pojke som bor i Ordon Village i den södra delen av Hyrule ska och besöka lite högre upp i Hyrule för ett möte. När han visar barnen hans nya svärd så kommer det en apa som leder dom in i skogen och så blir dom till fångatagna. Link räddar dom men Epona (Link:s häst) blir skadad. Illa (majorens dotter) blir sur på Link och tar Epona till en varm källa. Men Link ska ju till Hyrule idag! När han går och kollar om Epona blir bättre så kommer det monster som tillfångatar Illa. Senare tar dom Link också. När Link sitter i fängelset så har han blivit varg. Han blir räddad ur fängelset av en varelse som heter Midna. Men vart är dom och hur kommer dom (ut)?
Spela spelet och (njut).

Vad man gör i spelet: Om du inte spelat Zelda så är Zelda serien ett vad kallar man det, riddar spel. Man har svärd och ska slåss mot monster och man kan samla föremål (som pilbåge) i tempel. Tempel är olika platser som man måste besöka för att få saker, templer består av nytt föremål boss och många svåra gåtor. Man slår med svärdet genom att slå med Wii kontrollen och man siktar med bland annat pilbågen genom att hålla den så som du ska sikta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är det bästa spelet som finns. Det är ett spel i min smak. Långt, fantasy och många platser där man måste tänka till. Detta är ett måste! Har du Wii så måste du köpa detta. Det finns många saker att göra även när du klarat äventyret. Fast innan du spelar det ska du nog spela The legend of Zelda: Ocarina of Time för att förstå lite av handlingen. Links partner Midna är den bästa partnern Link har haft enligt mig. Jag saknar dock att kunna andvända instrument och spela sånger när man vill. Det finns många saker att göra och få och om du gillar Zelda så måste du spela detta.

Betyg till spelet
Grafik: 10! Det är otroligt fina miljöer och karaktärs designen är perfekt.

Spelkänsla: 10! Med Wii kontrollen känns allt så levande. Särskilt när man skjuter pilbåge.

Ljud: 10! Musiken är underbar. Roliga ljud från karaktärerna också. Fast jag saknar Gerudo Valley musiken fårn Ocarina of Time.

Hållbarhet: 10! Äventyret är 50 timmar långt och sen finns det saker att göra efter.

Totalt: 10! Ett spel som måste spelas både av Zeldan fans och andra.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10