Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Alla minispel

Inskickat av Aragonjo den 05/08 -09 00:52

Alla "minispel":

Falbi's Flight By Fowl

Det här är ett ”mini game” dom flesta vet om, vad jag kallar ”hönflygning”. När du är där uppe och har betalat är det bara och ta en höna och hoppa ut. Nu ska du försöka landa så högt upp som möjligt på plattformen ute i vattnet, desto högre upp desto bättre belöning.
Plats: Ta dig till Lake Hylia, simma till huset i mitten av sjön och prata med clownen. Ta ett ”Normal Travel” det kostar 10 rupees. När du kommer upp klättra ner för stegen och gå och prata med clownen och betala 20 rupees, nu är det bara att köra.
Belöning: 100 rupee (den roterande plattformen längst upp), 1 Pice of Heart (plattformen nedanför) sedan sjunker värdet i kistorna desto längre ner du kommer.

Lure Fishing

Vanligt fiske i Twilight Princess är inte så jätte roligt men Lure Fishing är en helt annan grej. När du är i Fishing Hole ska du gå in till Hena i butiken och betala 20 rupees för att fiska själv eller 100 för att ha en guide med dig. Testa guide nån gång men sen lär man sig var men ska stå med olika drag och sånt.
Plats: Fishing Hole brevid Zora River.
Belöning: Man kan få Sinking Lure efter att ha fångat en Pike, Bass, och sen får man rekord i din fiske bok.
PS: Testa och ta en liten simtur, det finns en Pice of Heart någon på en av klipporna.

Fruit Pop Flight Challenge

Det här spelet går ut på att flyga på ´´draken`` och ta så många ´´frukter`` som möjligt. Det finns tre olika. Grön ger 1p, Gul 3p och Röd 10p. Målet är att få mer än 10,000p det kanske värkar omöjligt men om man gör på rätt sätt så klarar man det. I början tar du lite blandade tills den första Röda kommer då tar du den och sen tar du inga andra förutom Röda. För det är så att man får bonus om man tar samma färg flera gånger irrad. Poängen dubblas så att det blir t.ex. så här: Första ballongen 10p, andra 20, tredje 30, 60, 120, 240, 480, 960, 1920 och så vidare, på det sättet kan man lätt få över 30,000.
Plats: Förvandla dig till Varg Link ylar du i gräset på västra sidan av Lake Hylia, det här spelet är gratis!
Belöning: Om man får 10,000p eller mer så får man en Pice of Heart. Om du gör det igen så får du 100 rupees.

Iza's Rapid Ride

Det här spelet går ut på att skjuta krukor när du paddlar nerför Zora River. Det finns två sorters krukor Gröna ger 1p och Röda 2p du ska skjuta dom med bomb pilar (Du har hur många som helst utav dom) medan du paddlar, det låter lätt och det hade det varit om det inte var så att men får 1p minus varje gång du nuddar något, spelar ingen roll vad bara man nuddar nått.
Plats: Bredvid Fishing Hole vid Zoras River. När man står på bron över floden gå in genom dörren under krukorna.
Belöning: Om du får 25p eller mer får man Large Bomb Bag. Om du får 25p igen så får man 50 rupees.

Rollgoal

Det här är ett spel som dom flesta inte känner till. När du är i Helenas butik så ska du göra så här för att starta spelet: När man kommer i genom dörren står spelet i hörnet direkt till vänster. För att starta det ska du ta och trycka på C och kolla på det. Då kommer Helena att fråga om du vill spela. Det kostar 5 rupees. Det gäller att rulla kulan långs banan utan att det ramlar ner du har 3 minuter på dig på varje bana. Det är i princip omöjligt om man inte tar det väldigt lugnt och försiktigt, så gör det.
Plats: Helenas butik i Fishing Hole brevid Zora River.
Belöning: Varje gång du klarar en bana får du 10 rupees och en ny bana och när man har klarat alla 8 levlarna får du en Frog Lure.

Snowboarding

Snowboarding är helt enkelt snowboarding, man möter först Geti och när man har slagit honom Geta hans fru.
Plats: Trädet ovanför baken ner till Getis hus, om du warpar dit så är det väldigt nära sen.
Belöning: När du besegrat båda får du en Pice of Heart.

Star

För att starta spelet betala 10 rupees till manen i tältet. Målet med det spelet är att samla alla stjärnorna. Ta hjälp av dina Clawshots för att komma från sida till sida.
Plats: När du kommer in i Casel Town genom den östra porten går du första till vänster och på vänster sida ser du ett tält i tältet är spelet.
Belöning: Om du klarar den första leven får du en Big Quiver som rymmer 60 pilar, om man klarar den andra leven får man ett Giant Quiver som rymmer 100 pilar.

Fusket har betyget 3.33 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

Fyrus den 10/08 -09 21:02
Jag är snäll idag 10/10 men dom heter faktiskt Yeto och Yeta inte Geti och Geta, inte för att klaga.

AdvPlayer den 11/08 -09 21:51
Du skojar va...?? 10/10 han sa bara alla minispel! ingen vidare hjålp eller fusk om du frågar mig!

AdvPlayer den 11/08 -09 21:52
Hjälp menar jag. sry - -
                              _

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.