Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Fusk

Inskickat av Fuska-nu den 24/07 -09 23:42

Detta fusk visar dig hur man får Magic Armor, minskar en donering från 2000 till 200 Rupees när du skaffar Magic Armor och hur du kan gå på magnetiska fält utan att använda järnskorna och även ett tips på hur du distrahera Ganondorf i den absoluta slutstriden för att du ska kunna klara honom enkelt.

Hur man får Magic Armor:
Du kan endast få Magic Armor efter du har klarat vattentemplet. När du har klarat vattentemplet, gå till Malo Mart-butiken i Kakariko Village. Väl där ska du donera 1000 Rupees till en elder Goron som står där inne. När du gjort det, så har en bro byggts in till Castle Town. Nu ska du donera ytterliggare 2000 Rupees, till samma Goron, så öppnar en Malo Mart inne i Castle Town. När du väl har donerat färdigt har, så har en affär i Castle Town öppnats. Det är ännu en Malo Mart-butik. Gå dit, och där kan du köpa Magic Armor för 598 Rupees.

Hur du minskar summan som ska doneras från 2000 till 200 Rupees:
Man kan minska antalet Rupees som man behöver donera från 2000 Rupees till 200 Rupees. Detta görs enkelt genom att gå till Malo Mart-butiken i Kakariko Village. Väl där pratar du med en elder Goron som sitter utanför butiken. Han kommer då be dig leverera Hot Spring Water till en Goron i Castle Town. Detta innebär att du ska springa till Castle Town och kasta Hot Spring Water på en Goron som står där utanför. Det går på tid, för Hot Spring Water kan kallna, så du måste skynda dig när du väl fått vattnet. När du klarat av det så behöver du bara donera 200 Rupees för att öppna en Malo Mart-butik i Castle Town.

Hur du kan gå på magnetiska fält utan att behöva använda järnskorna:
Detta gäller endast de fält som har en ”stråle” som tar en till de magnetiska fälten. De första utav dessa träffar du på i Goron Mines. Gå till strålen som tar dig till ett magnetiskt fält. Sätt på dig dina järnskor när du går in i strålen. När du är i luften och är på väg mot ett magnetiskt fält så ska du gå in på föremålsmeny’n (-). Där ser du till att ta bort järnskorna från de föremål du har uppe.

När du sedan landar på det magnetiska fältet, så kommer du inte ha några järnskor på dig. Du kan då även röra dig i vanlig hastighet, och gå precis som normalt. Om du sedan vill falla ner från det stället du är på, ta enkelt på dig järnskorna och ta av dig dem igen.

Hur du kan distrahera Ganondorf i slutstriden:
Det är egentligen väldigt enkelt att distrahera honom. Testa använda fiskespöt. Ganondorf börjar då titta längst ut på ditt fiskespö, och står man nära honom så kan man om man skyndar sig få in ett par träffar på honom. Dra in fiskespöt snabbt och slå ett par slag med Master Sword, så ska du se att du träffar.

Fusket har betyget 5 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

jak123 den 27/07 -09 17:15
jag visste att man kunde distrahera honom^^ fast inte hur man minskar doneringen
inte heller magnetfälts fusket heller

AdvPlayer den 08/08 -09 23:13
HA! fett kul med det där med ganondorf! han är nog lite för nyfiken! SUPER LOL!! XDXDXDXD

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.