Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Alla hjärtbitar

Inskickat av Fuska-nu den 10/08 -07 10:03

--------------------
PIECE OF HEARTS
-------------------

01. I början av spelet när man ska rädda Talo finns det två röda markeringar på kartan. Gå till markeringen som är åt väster. Gå in i grottan. Du kommer att se två bägare, tänd på dem med din lykta och en skattkista kommer att visa sig. Öppna den!

.........................

02. I Skogstemplet i det andra rummet, så ska du gå åt höger. Gå uppför trappan och ta spindelbomben. Kasta ner den i blomman. Hoppa sedan över och spring åt höger. Klättra uppför väggen. Ta sedan spindelbomben som är åt höger. Kasta ner den i blomman som är under dig. Hoppa ner och öppna skattkistan. Två hjärtdelar tillhör nu dig.

........................

03. Den sista hjärtdelen i Skogstemplet befinner sig inte så långt ifrån den första. Hoppa över den första blomman som man ska kasta ner en spindelbomb i. Gå sedan rakt fram där det en gång fanns stenar. Öppna dörren. Här inne ska du släcka facklorna som brinner. När du gjort det så försvinner trappan, och du kommer att se en skattkista med en hjärtdel i.

.......................

04. I mitten av Hyrule Field har det fastnat en hjärtdel i ett av träden. Ta ner den med hjälp av din Gale Boomerang. Den befinner sig norr om utgången ifrån Faron Woods.

.......................

05. I Kakariko Village, ta dig uppför berget till huset där en av barnen ifrån Ordon Village är. Prata med honom. Du kommer att få en utmaning med din pilbåge. Klara av utmaningen och du belönas med en hjärtdel.

.......................

06. I Kakariko Village ovanför berget vid dammen finns det stenar. Kombinera pilbågen med en bomb. Skjut sönder stenarna. Du kommer då att se en hjärtdel. Ta fram boomerangen och lås siktet på hjärtdelen. Kasta iväg den och den kommer tillbaks med en till hjärtdel.

.......................

07. En annan hjärtdel i Kakariko Village är under stenarna där du sprängde bort de här stenarna med pilbågen och en bomb. Vid bergsväggen finns det igen stenar. Förstör dem med en bomb. Gå in och följ vägen. Du kommer att komma ut till dammen. Hoppa i vattnet och ta på dig järnskorna. På botten finns det en skattkista med en till hjärtdel.

......................

08. I Eld Templet efter att du har pratat med den första Goronien, så kommer du att upptäcka ett stort rum. För att gå över här inne måste du gå i taket med dina järnskor och landa på gången. I det nordvästra hörnet i rummet är det en liten gång med en skattkista. Ta av dig järnskorna och landa på gången. I Skattkistan finns det en hjärtdel.

......................

09. Gå till Eld Templet. Ta dig till det stora rummet på våning 1F. Gå till det rum som är åt höger med hjälp av kranen. Dra i det här rummet bakåt det stora blocket med hjälp av kedjan. Spring snabbt in till nästa rum där det är vatten. Efter det här rummet kommer du in till en av de Goronier som har en av de tre stora nycklarna. Gå uppför stegen och in i nästa rum. Gå över väggarna med järnskorna. I det sista rummet ska du ta på dig järnskorna. Gå åt höger när du är upp och ner i rummet. Följ med vägen tills du kommer till en skattkista. I skattkistan finns en hjärtdel.

........................

10. Nära den västra vägen av Kakariko Gorge, söder om Kakariko Village, på en kulle nära en bro ska du leta efter en stor sten. Hittar du den så hittar du även en hjärtdel. Hämta ner den med av boomerangen. Det är en sten som lutar ut ifrån kullen eller berget.

........................

11. I Eldin Provience, vid ingången till Kakariko Village finns det en väg att klättra upp på. Förstör stenen som blockerar vägen med en bomb. Använd sedan din clawshot på ogräset som växer på väggen och klättra upp. Följ med vägen tills du kommer till nytt ogräs. Förstör först stenen ovanför, klättra sedan över. Hoppa ner på berget åt vänster. Hoppa ner sedan en gång till. Du kommer då att se en skattkista som innehåller en hjärtdel till.

.........................

12. Efter att du har klarat av Eld Templet, så ska du bege dig till Ordon Ranch i Ordon Village. Valla in alla 20 getter på mindre än 3 minuter och du får en hjärtdel.

.........................

13. Sydost om Kakariko Gorge ska du leta efter ett stort stenblock som blockerar en ingång till en grotta. Ta dig igenom hela grottan och tänd de två sista bägarna med din lykta. En skattkista kommer då att visa sig, öppna för ännu en till hjärtdel.

.........................

14. Ta dig till Lake Hylia. Betala 10 Rupees och skjut dig upp genom kanonen. Gå in i huset och ner för stegen. Betala 20 Rupees till mannen och flyg ut med en höna. Försök att landa på plattformen som rör på sig. Där i skattkistan finns det 100 Rupees. Hoppa ner till den andra nivån. Öppna skattkistan som gömmer en hjärtdel.

........................

15. Gå in i Vatten Templet. På våning 2F finns det en lampa som hänger ifrån taket med clawshot-märken. Ta fram din clawshot och skjut dig upp dit. I skattkistan gömmer sig en hjärtdel.

........................

16. Se till att vattnet i Vatten Templet på våning 2F flyter mot väster. Gå sedan åt väster tills du kommer in till rummet med stora kugghjul. Hoppa ner om du kommer där uppifrån. Om vattnet flyter mot rätt håll så kommer bron att vara i samma nivå som marken som den leder till. Stig på knappen. Grinden kommer att öppna sig, skjut då medans du står på knappen med din Clawshot på clawshot-märket. Öppna skattkistan. En till hjärtdel tillhör nu dig.

.........................

17. I Lake Hylia vid ingången till en av själarna finns det en hjärtdel. Spring åt vänster när du kommer in och hoppa över till väggen där man kan klättra. Följ vägen och öppna sedan dörren. Tänd behållarna och öppna skattkistan som då kommer fram. Där i ligger en hjärtdel.

.........................

18. Gå till den västra sidan av Lake Hylia. Klara av Plumm's fruit-ballon-popping utmaning med över 10 000 poäng. Du får då en hjärtdel i belöning. Det lättaste sättet att få 10 000 poäng är att kombinera samma frukt.

.........................

19. I Lake Hylia ska du gå till tornet där du en gång mötte mannen där. I närheten ska det finnas ett stort stenblock som blockerar vägen till en grotta. Spräng sönder den. Ta dig igenom hela grottan med hjälp av din lykta. Tänd dem sista bägarna i slutet av grottan för att utöka din samling av hjärtdelar som du får i skattkistan som dyker upp.

.........................

20. I Fishing Hole ska du betala för att fiska. På berget i vattnet på toppen finns en hjärtdel, ta ner den med ditt fiskespö.

.........................

21. I Hyrule Castle finns det en gammal man vid ingången på det östra hållet ungefär. Donera 1000 Rupees till han och du får en hjärtdel.

.........................

22. I Sand Templet i det nordvästra hörnet i det centrala rummet finns det ett clawshot-märke. Ta dig över mede hjälp av din Clawshot. Öppna skattkistan som gömmer en hjärtdel.

........................

23. Den sista hjärtdelen i Sand Templet finns i källaren i det rum som är längst å nordost. Du kommer att se Spinner-spår på väggen. Använd din Spinner för att ta dig till mitten där det finns en skattkista. Öppna den för en till hjärtdel.

........................

24. I Gerudo Desert vid ingången till Sand Templet har fienderna slått läger. Vid ruinerna där du en gång mötte den stora grisen, ska du gå först rakt fram, sedan när du kommer ut ur rummet där du mötte honom ska du gå åt vänster efter att du har sett den första vägen som också leder åt vänster. Efter att du går åt vänster så ska du gå åt höger. Du kommer att se en gris som ska bli stekt. Slå sönder grisen som innehåller en hjärtdel.

.........................

25. I Lanaryu Provience så ska du gå åt öst om Castle Town. När du ser ett fiende med pilbåge så ska du gå åt vänster. Förstör stenarna som blockerar vägen med bomber. Du kommer att se Spinner-spår på väggen, använd Spinnern för att komma längst bak där det finns fler stenar som blockerar vägen. Du kommer att se fler Spinner-spår åt höger ungefär vid stenarna ungefär. Kom med fart upp och hoppa över till de andra Spinner-spåren. Klarar du av detta så hittar du en skattkista med en hjärtdel i på en plattform.

........................

26. Utanför Hidden Village finns det Spinner-spår att åka på bergsväggen bredvid den lilla bron. Åk över med Spinnern och gräv ner dig som varg ner i marken runt gräset. Döda alla fiender i grottan och öppna skattkistan. Nu har du en till hjärtdel i din samling.

........................

27. På den andra våningen i Snö Templet (det första rummet som du kommer in till) finns det några lampor. Använd din Ball and Chain för att lamporna ska börja luta fram och tillbaks. Hoppa över lamporna och kom med fart så att du kan hoppa över till plattformen där det finns en skattkista med en hjärtdel.

.........................

28. Den sista hjärtdelen i Snö Templet är på den första våningen i det sydöstra hörnet av huset. Du kommer att se att det finns några små sprickor i golvet. Lägg en bomb där. När den är sprängd så finns det en skattkista med en hjärtdel! Ta dig upp sen med hjälp av din Clawshot.

.........................

29. På Snowpeak Top kan man tävla emot Snömannen och hans fru. Besegra Snömannen i snowboard och sedan hans fru. Du får en hjärtdel som belöning.

.........................

30. I Tids Templet på den femte våningen ska du leta efter ett rum med elektriska barriärer och en skattkista. Flytta statyn som du har med dig till en särskild knapp så att den elektriska barriären stängs av. Gå in till skattkistan och öppna den. Nu har du en till hjärtdel!

.........................

31. I Tids Templet i slutet på den södra utgången i det södra rummet på våning fem, ska du använda Dominion Rod på två statyer. Skicka den ena till öst och den andra till väst. När både två står på knapparna så kommer en skattkista dyka upp som innehåller en hjärtdel.

.........................

32. Den sista hjärtdelen i Tids Templet befinner sig i huvudrummet. Leta efter en staty som står i det sydvästra hörnet mot väggen ungefär. När statyn är flyttad så kommer en väg att visa sig. Följ vägen för att hitta den sista skattkistan som innehåller en hjärtdel i Tids Templet.

.........................

33. Gå till Bridge of Eldin. Ta dig över till den ena sidan som man kan använda Dominion Rod på statyn där. Ta med dig den till den andra sidan. Vid ingången av bron finns det ett hål till ett torn. Ta ner statyn och hoppa sedan över. Ta dig uppför stegen och öppna skattkistan med en hjärtdel.

.........................

34. Bär du fortfarande är vid Bridge of Eldin så gå till de bergiga delarna. Du kommer att se ett clawshot-märke på bergsväggen. Skjut dig upp dit och gå med vägen in till grottan. Här inne behöver du järnskorna. Ta dig ner till den lägsta nivån och öppna skattkistan. I skattkistan finns en hjärtdel.

.........................

35. Ta dig till Temple Grounds. Gå till det ställe där du mötte Skull Kid den sista gången. Där finns det ett stort stenblock, förstör den och gräv ner dig som varg. Besegra alla fiender och en skattkista kommer att visa sig. Öppna den för att få en hjärtdel.

.........................

36. I Faron Woods ska du ta dig till stället där du en gång fick lyktan. I närheten finns det stora stenar som blockerar en ingång. Förstör dem. Du kommer att se en staty, flytta den med din Dominion Rod till ett hål som passar statyen. Transformera sedan om dig till varg och ta hjälp av Midna och hoppa över trädet. Gå med vägen tills du hittar en skattkista som gömmer en hjärtdel till din samling.

.........................

37. I Kakariko Village ska du först ha donerat 1000 Rupees, till Malo Mart. Prata sedan med Goronien utanför affären. Acceptera hans utmaning. Du ska gå med Hot Springwater från Kakariko Village till den västra ingången av Hyrule Castle där en Goron befinner sig. Ge honom vattnet och han belönar dig med en hjärtdel. Men kom ihåg! Du måste ha donerat 1000 Rupees till Malo Mart i Kakariko Village.

.........................

38. I Moln Templet efter att du har dödat växten på den östra sidan av första våningen, så ska du använda din Clawshot för att komma upp på den andra våningen. Gå klockvis igenom rummet, tills du kommer till ett tillfälle där du kan använda din Clawshot som hänger över din höger. Gå över tills du hittar en hjärtdel i en skattkista.

.........................

39. Leta efter ett rum på den östra sidan av huvudrummet som är fyllt med växter som flyger, i Moln Templet. Efter att du har tagit utgången åt det nordvästra hållet, så använd dina Double Clawshots för att flytta dig ifrån växt till växt tills du nåt en gång åt söder. Genom dörren finns en skattkista som innehåller en hjärtdel.

.........................

40. Vid vägen mellan Death Mountain och Kakariko Village finns det en Goron som skjuter upp dig till en väg på den högra sidan. (Han finns ungefär före alla kratrarna.) När du är där uppe så ska du först gå åt norr, leta sedan efter en väg åt höger som det finns ett hål i. Hoppa ner i hålet för att skaffa en till hjärtdel.

.........................

41. I Hidden Village så ska du gå bakom ett av husen där en av Howling Stones finns. Prata med kycklingen som är i närheten. Acceptera hans utmaning och leta upp alla 20 katter. När du har pratat med alla katter som varg så får du en hjärtdel som belöning.

..........................

42. I Twilight Templet så ska du gå åt den östra sidan när du kommer ifrån portalen. Använd Light Sword för att skaffa fram en väg genom dimman, ta sedan fram din Clawshot för att komma upp till en väg som gömmer en skattkista med en hjärtdel i.

..........................

43. Den sista hjärtdelen i Twilight Templet finns på den västra sidan när du kommer ut ifrån portalen. Använd också Light Sword för att skaffa fram en väg i dimman. Ta den all dimma på det första stället, och en osynlig plattform kommer att bli synlig, den befinner sig i det sydöstra hörnet. Använd plattformen för att nå en upphöjd väg i den västra hallen som har en skattkista med en hjärtdel.

..........................

44. Åk till Kakariko Gorge, gå till de sydöstra delarna, leta efter en stor sten som dyker upp ur marken långt ner. Hoppa du ner så där du! Du kommer att se clawshot-märken på stenen. Använd dina Clawshots, skjut över dig till den första, ta dig sen till den nästa som är åt söder. Klättra på ögräset under dig, du kommer att se en skattkista när du har klättrat ner som innehåller en hjärtdel.

..........................

45. Norr om Hyrule Castle på kartan finns en bergig väg, (det är vid det ställe där det finns en genväg till Zora's Domain.) Leta upp en sten som blockerar en ingång. När du har hittat stenen så spränger du sönder den med en bomb. Du kommer att få göra 3 pussel. Klarar du av alla de här tre så belönas du med en hjärtdel i en skattkista!

Fusket har betyget 8.61 (28 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 9 kommentarer:

Nendo den 10/08 -07 20:33
91% är väl inte dåligt?

good job!(:

majinvegeta den 20/08 -07 11:30
tack, hade hittat alla förutom nr 45. en 5:a

timpa8 den 05/01 -08 22:27
vad ska man göra när man är på en bro och det brine`r?man är vargen

jepsa1997 den 11/05 -08 11:41
hur kommer man till dom två sista poerna i öken templet?

jepsa1997 den 11/05 -08 11:42
asså jag menar tempel 4 när jag säger öken templet

linktheboss den 20/07 -08 16:57
nån som vet hur man tar sig till  4 templet och vidare. siter fast

GamerMurder den 12/09 -08 16:47
Jag klarade ut det här spelet utan att fastna:(
För enkelt. Otroligt fusk! ska skaffa alla nån dag där jag har tid :)

Gamerlol den 12/08 -09 10:25
omg. långt fusk, och jag gillar det!

TP_Link den 18/08 -09 14:15
Skaffat alla förutom en och jag vette fan vart den är nån stans -.- När jag går till spåkvinnan visar hon ett rum me massa sprindlar :S

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.