Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  555
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Besegra bossarna

Inskickat av ost den 04/02 -07 18:55

Lite tips om hur man dödar dem tio bossarna på spelet The Legend of Zelda: Twilight Princess:

Skogstemplet, boss 1: I början kommer ni se en apan som svingar sig fram och tillbaka och håller i en bomb. Du ska skjuta bumerangen på bomben och så att den riktas mot en av de två sjö-monsterna så äter han upp bomben och sprängs (Det är inte alltid han tar den men det är bara att försöka igen.) Gör samma med den andra, Upprepa det tre gånger.
Efter tre gånger kommer ett ännu större monster fram i mitten du gör samma med dem vanliga monsterna och seda skjuter du bomben så den slås in i det största monstret och sedan kommer han trilla ihop och då slår du den på ögat som den har i munnen. Upprepa det tre gånger och du har dödat den första bossen. Akta dig så inte monsterna på sidorna biter dig men man ser när dem ska bitas.


Bergs templet, boss 2: Den här bossen har liksom ett kraft öga i pannan det är bara att ta fram Pil-bågen och håll inne Z så den siktar in i pannan när du har träffat ögat i pannan så blir han förvirrad då springer du fram till kedjorna som ligger på marken och tar på dig metall skorna och tar tag i kedjorna och backar. När han ramlat tar du av dig skorna och släpper kedjan och springer fram till huvudet och slår till han med svärdet, upprepa det tre gånger och så har du dödat den andra bossen.


Vatten templet, boss 3: Är som en bläckfisk i början det är bara att ta på sig metall skorna så du står på marken och sedan ta fram clawshoten och trycka in Z så den siktar in ögat som åker runt i armarna. Efter en eller två gånger kommer det bomb-fiskar det är bara att hugga dem med svärdet när dem kommer till dig, och akta så du inte får tag i bomberna när du ska ta tag i ögat. Efter du slått ögat tre gånger blir han det riktiga monstret, en stor lång ål du ska ta av dig metall skorna och flytta upp lite till där han simmar mest när han är precis under dig trycker du in Z så den siktar in ögat när du har clawshoten framme och han drar sig till ögat och du hugger ögat så mycket det går tills du trillar av. Upprepa det tre gånger och du har dödat den tredje bossen. Akta dig så att han inte suger in dig i hans mun det är svårt att undvika det, men du kanske klarat det.       


Öken templet, boss 4: Han är ganska lätt du tar fram din Spinner som man får i templet, skelett monstret står i mitten och du ska spinna vid kanten till sand hållet så att du snurrar runt han och när du e bakom han trycker du på B och snurrar in mot ryggraden (Det står gubbar runt han som försöker hindra dig igenom att stå i vägen, men det är bara försöka köra runt dem och in mot ryggraden). När du är precis bredvid ryggraden trycker du in B och slår in i ryggraden upprepa det tre gånger och sanden försvinner, då snurrar du i mitten så plattformen stiger upp och så åker du ner i diket, sedan spinner du upp för pelaren och när du ser hans huvud börjar göra en eld-boll (Han har bara huvudet kvar). Precis när han ska skjuta den trycker du på B och hoppar till andra sidan, efter fyra eld-bollar hamnar du vid pelaren i mitten och då ska du hoppa precis när du hamnar där till andra sidan och på vägen ditt trycker du B och spinnaren slå till honom. Sedan faller han ner och då slå du honom där svärdet sitter (I huvudet). Gör det en gång till, efter du gjort det kommer det att snurra spik-snurror i mitten (Pelaren). Men det är bara att hoppa till andra sidan när dem kommer och tillbaks tills han kommer och gör samma sak med
eld-bollarna. Och du har klarat den fjärde bossen!! 


Snö templet, boss 5: Boss 5 är ett stort is huvud i början, som glider runt. Du tar fram din Ball and Chain som du fick tidigare i templet och kastar den på han tills han går sönder. Sen då är han i en slags kub och du ska springa runt på isen tills is pelarna har trillat ner mot dig och sen kommer dem upp igen men då blir dem en cirkel som försöker ta dig men då ska du fly ifrån det (Men om den tar dig är det bara att springa ut där det är en som fattas och om det inte är det så får du ta ball and chain och slå sönder en pelare innan dem bildar en cirkel, man kan se på isen var dem är). När du flytt ifrån cirkeln så vänder du dig om nära cirkeln och slår till kuben som är i mellan pelarna, upprepa det tre gånger och du har dödat boss fem!!!!


Tids templet, boss 6: Den här bossen är ganska svår, det börjar med en stor spindel som har ett öga på magen som skjuter en laserstråle som man dör av (direkt), första gången ställer du dig i mitten av rummet och tar fram pil-bågen, sikta på han hela tiden och precis när han öppnar ögat och ska skjuta, skjuter du han (i ögat) så trillar han ner och då går du fram fort och tar fram Dominion Rod, och sedan skjuter du gubben som står bakom spindeln i magen så att du styr den och tryck sedan in B så slår gubben till han (gå runt spindeln lite för att nå gubben). Efter det kommer han lägga spindel-ägg som du fort ska döda, men ta inte alla för då kommer han hinna döda dig (döda 75% av spindlarna ca) sedan ställer du dig i mitten av rummet och siktar snabbt upp till han och gör samma sak (man kan se på ljuset om spindeln kommer, det är fyra håll och om något skymmer ett håll så e han där). När du skjutit han tre gånger i ögat så har han bara ögat kvar som några små spindlar håller i, nu ska du ställa dig vid en utav gubbarna och ta fram Dominion Rod och skjut han så du styr han, gå så långt in mot mitten du kan utan att bollen som styr han kommer tillbaka till dig. När du gjort det så väntar du tills ögat och spindlarna går förbi ljuset framför gubben och sedan trycker på B (när dem e vid ljuset) och sedan är dem döda, och nu har du dödat boss sex!!!!


Himmels templet, boss 7: Den här bossen är lagom svår, ta fram Double Clawshots och spring till en nät-pelare, skjut i mitten av pelaren så att du åker upp sedan vänder du dig till mitten av plattformen och tittar efter draken. När draken kommit framför dig och flyger stilla så håller du inne Z så att du siktar in hans svans (där har han en metall grip sak som du kan åka till med clawshot) sedan trycker du på B, när du hänger i svansen tar du på dig metall skorna. Draken slås i marken så att rustningen han har på sig går sönder lite, gör det en gång till, nu kommer du får se en lila kula på hans rygg och plantorna växer och flyger upp och bildar en cirkel ovanför pelarna. Efter du fått se det lilla film-klippet springer du fort till pelarna och tar fram double clawshots skjut så högt upp du kan komma, skjut sedan till den närmaste pelaren (så högt du kan hela tiden) sick zacka dig upp tills du står på pelaren, håll in Z så att du siktar på en av plantorna skjut sedan på B när du hänger i plantan så väntar du tills draken är i mitten av cirkeln och vänta tills han skriker/ryter för då ska han spruta eld och då håller du inne Z så att du siktar in nästa planta, tryck sedan på B så att du tar tag i plantan du sikta på håll på så (håll på att svinga dig planta efter planta). När han har slutat spruta eld stannar han till och då clawshotar du dig till plantan bakom han, när du är vid plantan siktar du manuellt på den lila kulan han har på ryggen (det blir som gula pilar när du siktat rätt, gör allt fort) och när du är på hans rygg slår du tills han faller. När han fallit ställer du dig i mitten av plattformen (den bruna fläcken) titta på marken hela tiden när du ser hans skugga komma väntar du tills han åkt iväg och så gör du samma sak igen (gör allt så fort du kan). På den tredje gången gör du samma sak tills han sprutat färdigt (elden) precis när han gjort det vänder du håll så att du clawshotar dig åt andra hållet (du kan trycka på C och titta åt andra hållet om du tycker det är enklare, tryck C igen för att se vanligt, nu kommer draken spruta eld åt andra hållet (samma håll som du vände dig till men hade du fortsatt åt det håll du svinga dig åt, hade du varit varm korv nu) när han är klar med att spruta eld gör du som vanligt clawshota dig till kulan på drakens rygg och hugg så mycket du kan. Efter det har du dödat boss sju!!!!


Zant, boss 8: Det är bara döda han med det vapen du fick i det tempel han är i. (Han tar dig till varje tempel du vart inne i) jag tror det är i den här ordningen bumerang, metall skor, rulla på stolparna han står på, (vatten tempel) tar du på dig metall skorna och går till mitten där kommer ett stor Zant huvud upp och när det öppnas tar du fram clawshot och skjuter han till dig och slår han så mycket du kan, nästa gång kommer det upp fyra huvuden och i ett utav huvudena är han (du får gissa) när du hittat han gör du samma sak (ta av dig skorna för att komma fortare fram) osv jag kommer inte ihåg alla och efter varje vapen du förvirrat han eller gjort något, ska du bara slå han så mycket du kan, och upprepa det tills han byter tempel.
I slutet står du vid slottet och då ska du bara slå han tills han dör (gör en kullerbytta så att du hamnar bakom han för då är det lättare att slå han). Och du har dödat boss åtta!!!


Ganondorf(Zelda), boss 9: Han gör tre olika attacker men när han gör så att han kastar en lysande boll mot dig ska du slå tillbaka den med svärdet men det kan ta ett tag innan han ger upp "Tennis fighten"(dem andra attackerna är det bara att akta sig för), upprepa det tre gånger och han dör(skadas, för han kommer tillbaks sen).


Ganon(grisen), boss 10: I början flyr du från han tills han försvinner, sen kommer det röda ringar som dyker upp här och var, stå långt ifrån dem och ta fram pil-bågen sikta på dem röda ringarna tills någon blir blå för då kommer han ut ur den och när han kommit ut, skjuter du en pil i huvudet på han(när det lyser på hans huvud) gå sedan fram och slå han i magen, gör det en gång till, sedan gör du dig till varg och ställer dig och tittar på dem röda ringarna när någon blir blå tittar du mot den och när han kommer ut springer du mot han. När du är precis framför han står det längst ner "tryck på A" håll inne A tills det står att du ska dra spaken åt något håll. Då gör du det så att han ramlar då biter du han i magen, upprepa det tills han (i mellan gångerna får du fly ibland, efter första gången behöver du inte vänta på att dem röda ringarna ska bli blå för det blir dem direkt, så akta dig så att han inte stångar till dig eller så kan han ibland komma ovanför dig, men det gör han inte så ofta). Och du har dödat den näst sista bossen!!!


Ganondorf, boss 9 (igen): Rid så att du är så nära att du kan hålla in Z så att han är i sikte, (akta dig för spök hästarna som försöker få dig av hästen, samma sak kan hända om du rider bredvid ganondorf). När du har han i sikte kommer Zelda som är bakom dig skjuta ljus-pilar mot han och när hon fått en träff rider du ikapp han och slår han med svärdet upprepa det tre gånger och då kommer du att få slås mot han (utan att rida häst). När du har gjort så att han ligger på marken (platt på marken) hoppar du fram och gör attacken: håll in Z när du är bredvid han så att du siktar in han och tryck sedan på A när det står A finish längst ner på skärmen. Så att du sticker svärdet i han, när du gjort det är han död och du har dödat boss nio!!!

Nu har jag hjälpt dig med alla bossar,  Om du har några frågor kan du alltid skicka ett meddelande så kan jag hjälpa dig med det, du kan också ställa andra frågor!! (det är kanske inte alla frågor jag kan svara på men jag ska försöka!!   

PS: Bara frågor om Zelda Twilight Princess!!!   

Jag tackar för mig, från Ost!!!!

Fusket har betyget 7.73 (34 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 35 kommentarer:

Jopzon den 04/02 -07 22:35
TACK!!! ;D satt fast i snötemplets boss :D

linksword den 06/02 -07 07:43
Temple of time bossen är jättelätt varför står det " Den här bossen är ganska svår"

Jopzon Snowpeaks ruins bossen är ju den lättaste

Kalle94 den 06/02 -07 20:22
Typ alla bossar är enkla :P

ost den 06/02 -07 21:27
linksword, jag kanske tyckte den var svår, i alla fall första gången=)

Robin1 den 06/02 -07 23:27
du glömde den sista bossen...

looben9 den 11/02 -07 17:30
hur ska man göra när man är inne in hyrulecastle åkt upp i lamporna och gott in i rumet med ridaren?? plz svara :|

link666 den 16/02 -07 15:37
hur gör jag när jag fått ett brev av telma ungerfär efter sjunde templet??BERÄTTA HUR JAG SKA GÖRA!!!!

link666 den 16/02 -07 15:39
asså hur kan man fastna i snötemplet det är ju asa lätt! fast det är lite läbbit när hon byter ansikte! ush!

Edutt den 27/03 -07 18:33
den svåraste bossen ä ju Ganondorf, fasst han ä lättare än 3 Dark nuts! tycker iaf jag

rush77 den 01/04 -07 17:43
little help here, hur gör man för att kunna bli varg när man vill snälla svara!

Joppe13 den 17/04 -07 22:47
Rush du behövr få master sword sen kan du bli varg när du vill

rush77 den 22/04 -07 15:19
oki,men när kan man få mastersword då? Har fastnat i Lakebed Temple. Jag har hört talas om att man behöver vara varg på minibossen där?

ed_san den 03/05 -07 16:58
rush det är lägn man kan inte bli varg när man vill för en efter templ 3.

Zacharias8 den 29/05 -07 18:12
ps. finns nån som kan berätta vilken våning i temple of time man får boss nyckeln det super sjyst jag har liksom fastnat framför boss dörren  gärna hur man fården också

Zacharias8 den 29/05 -07 18:18
zelda10 när man har fått en grå stor kanon i lake hylia ska man gå bakom kanonen och ta clawshot i där så kommer man till himlen ps. vet du hur man får boss nyckeln i temple of time snälla någon svara jag har fastnat

Young_Link den 14/06 -07 22:55
kolla på sidan www.gamefaqs.com

Petti den 22/06 -07 11:59
Skriv in rätt namn. Första gången så är inte apan där, då är det Bomblings på grenar som flyter i vattnet, jag orkar inte läsa igenom mer.

xaurus123 den 10/08 -07 16:20
SUPERKIRBI! Ganondorf (Zelda) är när ganondorf har tagit zeldas kropp så man måste slåss mot henne

McSmash den 11/08 -07 11:39
fy fan vad dy ljuger! tid-templet bossen ( nr. 6) är inte ganska svår! den är den lättaste av alla på hela spelet! och man dör inte "direkt" av laser strålen!!! :@
Fast annars så var fusket jävligt bäst!!! :D

McSmash den 11/08 -07 11:40
alla bossar är ju jätte lätta, bara man vet HUR man ska klara dom :D

NRDY den 17/11 -07 08:14
men när man vill komma till sjunde bossen hur gör man då, det e när man ska clawshotta sig fram, då e en på tvären och då blir allt helt fel... HUR GÖR MAN?

NRDY den 17/11 -07 08:17
Obs. jag vill helst ha ett svar idag... snälla

WOW_WOW_MJAO den 19/11 -07 12:14
varför ska du krångla till boss 6 när bara ögat är kvar reker det med att skuta 2 pilar i det så är det dödat!!!!!

NRDY den 23/11 -07 12:48
nu har jag kommit vidare men inte långt...
jag behöver hjälp med hyrule castle... när man har klarat av den där riddaren...
kommer inte på något att göra förutom lamporna...skulle uppskatta hjälp så fort som möjligt :D

wii_man den 28/01 -08 14:56
liksom har fastnat här men hur gör man i hyrule castle där vid pelarna när man ska använda bomerangan?
vore sjukt glad om du svarade!

odhelm1001 den 05/11 -08 20:48
Hej ost! Hur kommer man in till Zant när man har klarat alla templen och är vid twili castle eller vad det heter? Jag hittar inte nyckeln!!!

odhelm1001 den 05/11 -08 20:51
Du kan skicka ett pm (privat medelande) till mig för jag läser nog inte här...

Chanti den 28/02 -09 12:50
Har en fråga ;) Hittar inte bossnyckeln i tredje templet... (A) Någon som har en aning?

Olaw den 30/03 -09 19:30
Jag fattar inte hur man ska slå till baks bollarna zelda kastar. Skriv ett pm.

Danne_97 den 16/07 -09 22:36
Olaw slå med svärdet

matte98 den 06/08 -09 19:34
hur kommer man till snö templet??

matte98 den 10/08 -09 12:07
hur laddar man upp Dominion rod efter Temple of Time?

Link_Lover den 16/09 -10 17:06
ibland är alla bossarna lätta men efter ett tag blir dom svåra,men annars klarar jag av alla bossarna:D

halocat den 12/06 -11 02:05
link666: tryck på plus och tryck på brevet längst ner sedan är det bara att trycka på det brev du vill läsa

fritte93 den 20/08 -11 21:42
hej snälla hjälp mig med himmel templet fastnat innan jag fått fläkten att fungera jag vet inte vad jag har missat snälla hjälp mig !!!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.