Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Skyward Sword

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 november 2011
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/11 -11 22:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Link är tillbaka men den här gången så är han en elev i en akademi. Spelet handlar om Link som är en ung pojke som är bästa vän med Zelda. En dag så får Link ett meddelande från Zelda där det står att en fågeltävling ska börja snart så Link måste vara redo. Man får plötsligt reda på att hans fågel har blivit inlåst av sin rival som heter Groose. Link måste gå till en svärdträning och skaffa ett svärd för att rädda sin röda, fina fågel. När Link har räddat sin fågel så drar Link till tävlingen för att tävla. Vinnaren får ett pris från Zelda och för att vinna så måste dom 4 deltagarna fånga en guldig fågel som har en liten fågelstaty på baken. Link vinner nåt som heter Sailcloth vilket kan vara när man landar på ställen. Link och Zelda bestämmer sen för att flyga bland Skyloft men sen så kommer en tornado som fångar Zelda. Men som tur så blir Link räddad av någon som heter Fi. Fi är Links hjälpreda genom spelet och hjälper Link om vad han ska göra eller kolla på information om fiender. Link drar sen för att hämta det kraftfulla svärdet Goddesses Sword. Sen så kan äventyret bara börja.

Link måste nu besegra sina fiender men den här gången så är dom inte dumma som bara dör lätt. Den här gången kan de skydda sig själva så Link är nu tvungen att gå igenom ett av hans svåraste äventyr.

Vad jag tycker om spelet
Det här är det bästa spelet till Wii någonsin. I spelet använder man Wii Motion Plus vilket är fantastisk kul. Om man bokar en Limited Edition så får man en guldkontroll och en CD skiva med Zelda orkester låtar vilket är fantastisk. Fiender är dock svåra att besegra men kan hitta och sen besegra dom. Bossarna är dock för enkla och man vinner snabbt ibland men det kan bli tufft också.

Vapnen är dock jättekul att använda, speciellt skalbaggen och dammsugaren vilket båda två är nya grejer till spelet. Spelet är absolut värd 499 eller 999 för Limited Edition.

Betyg till spelet
Grafik: Folk klagar på Skyward Sword's grafik för att det är lite barnsligt men egentligen så är det jättefin och gudomlig vacker så en 10:a för mig.

Spelkänsla: Man använder Wii Motion Plus eller Wii Remote Plus alltså så känner Link vad man själv gör. Svärdstriderna är gudomlig roliga och kommer vara det resten av mitt liv så en 10:a får spelkänslan.

Ljud: Ljudet är bara epic. Det finns vissa ljud som man har hört förut. Låtarna är klassiska och vackra vilket gör mig glad. Så en 10:a får ljudet.

Hållbarhet: Skyward Sword sägs vara det längsta Nintendo har hållit på med hittills. Spelet är 50 eller 100 timmar så det räcker ganska länge. Gillar också hur stor spelet är. Spelet är jättestort och vackert så en 10:a får spelet.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10