Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Brawl

Nintendo Wii
Super Smash Bros. Brawl
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 juni 2008
  • Utvecklare
    GameArts
  • Antal ägare
    314
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.1

Speltest av Exilora

Inskickad av Exilora den 18/08 -10 00:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Precis som i förra spelet, Super Smash Bros Melee, så ska man välja mellan en av Nintendos karaktärer och spela på diverse banor (man kan spela upp till fyra personer), eller spela solo. Nyheten med solo-mode är att det nu finns två sorters nya solo-spel, All-star och Adventure mode: The Subspace Emissary.

Tillbaka till multiplayer så ska jag berätta att man precis som tidigare kan vara en, om man har med datorgubbar (även kallade CPU's), och när du spelat ett visst antal nivåer får du utmana en ny karaktär. Vinner du matchen, då har du vunnit karaktären också. Om du förlorar, var inte besviken. Karaktären kommer dyka upp varje gång efter ett multiplayerspel tills du besegrat honom/henne.

Nyheter bland karaktärerna är Snake, Olimar från pikmin, Sonic, troligen som gästkaraktär, R.O.B, Pit, Lucas, Lucario och Pokémon Trainer som faktiskt är tre i en (Squirtle, Ivysaur och Charizard).

Tillbaka till Adventure Mode. Allt börjar på en arena fylld med folk. Mario och Kirby ska mötas. Du får välja vilken. Efter matchen kommer ett skepp som släpper ner fiender, och en figur kallad Ancient Minister, med hjälp av två R.O.B's, skaffar fram en bomb.
Denna Ancient Minister släpper sedan ner bomber överallt i världen, och det blir ditt uppdrag att stoppa honom. Karaktärer från olika spel möts (som Pikachu och ZZS/Samus, Pit och Mario, Lucas och Pokémon Tranier och mycket mer).

Vad jag tycker om spelet
Bra mix av karaktärer där alla står i var sin rad i multiplayer ifall de har flera karaktärer från sina spel. Samt är paren/grupperna i Adventure Mode väldigt bra genomtänkta, samt att vissa scener mellan spelen är humoristiska. En mindre bra sak är att Olimar och Peach var svåra att spela med på att bra sätt, de flesta spelar faktiskt väldigt uselt med de. Men om man bestämmer sej att det ska gå, så kommer det gå till slut!

Betyg till spelet
Grafiken är otroligt bra med fina, utsmyckade banor, samt så har vissa karaktärer förbättrats (som att Zelda fått brunt hår som hon har i Twilight Princess), och när man ser karaktärerna på nära håll så riktigt ser man riktigt vilken fin grafik de har. Figurer som bara tidigare funnits ritade (som Pokémon Trainer och Squirtle, Ivysaur och Charizard) har blivit finfina tillskott.

Spelkänslan gör också så man riktigt lever in sej i klippen eller spelet. Det är med andra ord sällsynt bra spelkänsla. Wii kan behöva fler spel med denna spelkänsla.

Ljudet har inte så mycket ändring sen Melee, men de nya karaktärernas ljud är särskilt bra. Och när man vunnit med Ivysaur och hör ett glatt "Saur saur saursaur" så smälter det ens hjärta.

Har aldrig tröttnat på spelet. Det är så O-T-R-O-L-I-G-T bra. Gud nåde den som tröttnat!

Till slut kan jag berätta ett litet tricks. Ju mer damage Lucario får, desto effektivare blir hans attacker. Så när du låst upp honom, spela på 300 damage så ofta du bara kan för att visa hur bra det är!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10