Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Brawl

Nintendo Wii
Super Smash Bros. Brawl
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 juni 2008
  • Utvecklare
    GameArts
  • Antal ägare
    314
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/07 -08 23:25

Handling / story / vad man gör i spelet
I Super Smash Bros. Brawl är alla karaktärer från de kända Nintendo spelen med! Super Mario, Link.. Alla är här för att göra upp kampen!

Vad är Super Smash Bros. Brawl?

Svaret är enkelt, det går ut på att man ska slå ut motståndaren! Och med hjälp av en procent-mätare som räknar in varje slag man får, desto lättare är det att man faller av arenan! Du kan även köra upp till 4 spelare på en och samma gång! Man får poäng varje gång man slår ut någon från arenan, och det är en sak som gör att det inte liknar ett vanligt fighting-spel! Sedan finns det ett stort lager med föremål som har stor betydelse i spelet. Vissa föremål gör så att motståndaren får mer skada i procent, andra föremål kan återställa sig själv genom att procenten blir mindre. Spelet är även fylld med hemligt innehåll!

Det är så mycket innehåll i spelet, att man inte riktigt vet vart man ska börja! Som några exempel av spelet innehåll är:
Classic Mode, Adventure Mode: Subspace Emissary, Stage Builder, Multiman Brawl, Brake the Targets, Home-Run Contest.. Du kan till och med ta kort på en rolig situation under en match eller spela in det! Gå även online och visa dina kunskaper! Kör mot någon du inte vet, eller mot dina vänner!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta är ett måste för er Wii-ägare! Spelet är det bästa spel hittills till Wii enligt mig! Trots att spelet ibland kan bli helt galet, att man tappar bort sig under spelets gång eller något liknande, så är det riktigt kul! Spelet är kul men om du har vänner eller syskon och fler kontroller blir det super kul! Tips: Skaffa detta spel ni som tycker detta verkar intressant!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken har inte blivit så mycket bättre sedan Super Smash Bros. Melee. Speciellt miljön, som har blivit mycket bättre. Perfekt för ett spel, 8/10!

Spelkänsla: Ibland känns det som man kommer in i spelet, 9/10!

Ljud: Här kommer vi till spelets största höjdpunkt! Aldrig har musiken varit bättre och allt är samlat på en och samma skiva, en solklar 10/10!

Hållbarhet: Samla troféer, klistermärken. Lås upp hemligt specifika saker. Klara av Subspace Emissary. Gå även ut online och visa dina kunskaper! Allt detta och mycket mer bara i Super Smash Bros. Brawl, 10/10!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9