Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros. Brawl

Nintendo Wii
Super Smash Bros. Brawl
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 juni 2008
  • Utvecklare
    GameArts
  • Antal ägare
    314
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.1

Speltest av S_MetaKnight

Inskickad av S_MetaKnight den 25/03 -08 14:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Super Smash Bros. Brawl är ett spel där du slåss på olika banor med olika karaktärer som Mario och Link, massa karaktärer från Nintendo och några från andra företag.
Det finns olika val i spelet som Group, (Vanlig Match) Solo, WiFi Connection, Vault, Data och Options. På Group kan du välja Brawl, Rules, Special Brawl och Name. På Solo kan du köra Classic, Subspace Emissary, Training, Stadium och Events. På WFC kan du köra Battle friend, Battle anyone och Options. På Vault kan du köra Stage Builder och annat icke viktigt. Mer får du ta reda på när du har spelet. OBS! Brawl funkar inte med Chip!

Vad jag tycker om spelet
Det hära spelet är undebart! Specielt Subspace Emissary, Stage Builder och sådant nytt. Om ni är ett fan till Nintendo och Super Smash spelen så skaffa Brawl (Om ni gillar action också). Man känner sig glad av spelet men man kan bli beroende så försök att ta det lugnt med spelet. Det är roligt om du har en bror eller syster att spela med desso fler spelare desso bättre! Du kan även köra Flera på massa saker som Subspace Emissary, Stadium och Event match (Nu kallas det bara Events).
Ni som läser detta ett tips skaffa spelet!

Betyg till spelet
Grafiken är härlig särskilt för Nintendo, Den är härlig men om du tittar noga kan du se vissa fel... Därför 8/10!

Spelkänslan är undebar det känns verkligen som man har kraften att krossa folk som myror, och du kan använda olika kontroller: Wiimote, Wiimote & Nunchak, Classic controller och Game Cube controller. Därför 10/10!

Ljud kan man ställa in på olika sätt, och musiken är brutalt bra! Därför 10/10!

Hållbarheten är grymt bra med alla olika sätt att spela på är härligt och när du tröttnat på något av det spela en annan efter en stund vill du spela det du tröttnat på att lita på mej. Därför 10/10!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10