Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStar Wars: The Force Unleashed

Nintendo Wii
Star Wars: The Force Unleashed
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  19 september 2008
 • Utvecklare
  Krome Studios
 • Antal ägare
  36
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.1

Speltest av repli

Inskickad av repli den 20/10 -08 08:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig mellan episod 3 och 4 i Star Wars historien. Det handlar om den onde Darth Vaders hemliga lärling som har i uppdrag att döda de sista av de goda Jedisarna. Efter många år av träning har lärlingen lärt sig många kraftfulla krafter från den onda sidan som han använder sig av i spelet.

Det är det här med krafterna som är så specielt med spelet. Man kan använda force pusch som är en tryckvåg, elektricitet som är ganska självklart vad det är och force grip som man tar upp saker eller varelser med. Det finns även lasersvärd som man kan slåss med. Plus att det finns massor med kombinationer som man låser upp under spelets gång. Man kan också göra dueller med en kompis om man vill. Det finns nästan 30 karaktärer att välja mellan och 9 olika banor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är kul och häftigt. Det är roligt att man svingar Wii remoten för att använda lasersvärdet och att man använder forcekrafterna med nunchucken. Spelet är lite kort, men jag tycker det inte är så farligt. Man kan försöka uppgradera krafterna till max och leta efter bilder och olika färger på lasersvärdet när man har klarat av spelet.

Betyg till spelet
Grafik
Grafiken är inte spelets starka sida. Den är ganska dålig men man vänjer sig efter ett tag och det känns okej till sist ändå. Grafiken får en sjua.

Spelkänsla
Spelkänslan är det som gör spelet så bra! Man känner sig så mäktig med alla krafter och när man lärt sig alla kombinationer så finns det mycket olika saker man kan göra! Det är spelkänslan som är anledningen som man köper det här spelet för. Spelkänslan får en tia!

Ljud
Ljudet är väldigt bra. Det är kul att höra gamla Star Warslåtar. Rösterna till karaktärerna är bra och det är kul att höra lasersvärdet i remoten. Ljudet får en åtta!

Hållbarhet
Spelet håller ett tag med alla saker man kan samla, och det är ett spel som är kul att bara ta upp och spela.
Hållbarheten får en åtta!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10