Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inOrder Up!

Nintendo Wii
Order Up!
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  24 oktober 2008
 • Utvecklare
  SuperVillain Studios
 • Antal ägare
  2
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/05 -10 12:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Du driver din egen restaurang (som avanceras till svårare senare, t ex från hamburgebar till mexikansk), och måste laga maten och uppfylla kundernas behov. Någon gillar stark mat, en annan vill ha sött kryddad mat osv. För att avancera till nästa restaurang måste du få fem stjärnor på nuvarande matställe (sista stjärnan är att bli godkänd av "The Food Critic") och ha råd att köpa nästa restaurang; dessa blir såklart dyrare och dyrare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här är ett helt fantastiskt spel! Jag älskar att spela matlagningsspel på nätet, och sedan när jag upptäckte detta spelet, där man skulle vända på äggen, röra om i soppan och hacka löken med riktiga rörelser så höll jag på att typ dö! Gubbarna är roliga, och karaktäristiska, så man lätt känner igen dem så man kan uppfylla deras behov. Superroligt spel, har aldrig ångrat en sekund att jag köpt det!

Betyg till spelet
Jag skulle aldrig säga att grafiken är superhög med typ 3D och sånt, men den har sin egna lilla stil och gubbarna är ursöta, så en nia för det.

Spelkänslan är brutalt bra. Det är precis som att laga mat på riktigt (fast utan riktiga recept och så är det lättare ;D), med riktiga rörelser, bilder och ljud. Spelkänslan och ljudet får därför en hel tia var. Världsklass!

Hållbarheten får också en tia. Man kan spela det här spelet hur länge som helst, vilken nivå man än är på, det är kul i alla fall. Men spelar man för länge så kan man faktiskt bli rätt hungrig, tack vare de verklighetstrogna ljuden och rörelserna. Varning! ;)

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10