Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Okami

Nintendo Wii
Okami
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    13 juni 2008
  • Utvecklare
    Ready at Dawn
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.9

Fler fusk

Guide

Inskickat av Windie den 27/05 -10 21:22

Vart du hittar Stray Beads, 1-50.

1. Finns i en kista bredvid ett träd till höger om den första bron vid Cave of Nagi. 

2. Finns på den lägre taksparren till Kamiki Villages “utsiktsplats”. Du tar dig dit genom att hoppa från en närliggande sten och öppnar sedan kistan med power slash.

3. Simma ut till den östra ön i Kamiki Village på natten. Där kommer det att finnas en ljus fläck på marken där du ska gräva.

4. Använd Vine för att komma till blomman på den vänstra sidan av vattenfallet i Kamiki Village. Använd sedan Vine igen för att komma till blomman på den högra sidan av vattenfallet. Leta bakom stenarna för att hitta kistan.

5. På stranden nära Moon Caves entré. Titta till vänster om stigen så får du syn på några döda träd. Leta på marken vid de träden så kommer du se att ena hörnet på en kista sticker ut ifrån marken.

6. Gå bakom Dojon i Shinshu Field på natten för att hitta en lysande “grävfläck” som innehåller en kista.

7. Vänta till natten i Shinshu field och gå sedan till Guardian Sapling och fortsätt söder ut. Du kommer att se en ljus ”grävfläck” på en kulle emellan två grästuvor.

8. Ta dig till den norra delen av Shinshu Field, precis i mitten. Titta efter lite långt gräs och ett hörn av en kista som sticker upp ur marken.

9. När du har fått Cherry Bomb 3, återvänd till Tama (pyroteknikern som du lärde dig tekniken hos från början). Skapa 3 Cherry Bombs i hans hus och så får du Stray Bead. Om du har gjort Cherry Bomb 2 i hans hus måste du gå ut och sedan in igen, så att du ser honom ligga på golvet, innan du gör Cherry Bomb 3.

10. Ge bort alla 5 av den namnlöse mannens (Nameless man’s) vaser till statyerna i Shinshu Field. Du kommer inte att kunna göra det här förrän du klarat Wawku Shirine. 

11. Finns i Hana Valley. Kom dit på natten och spring förbi lägerelden och genom grottan. Du kommer se en ljus ”grävfläck” precis till vänster om grottan.

12. Finns i en kista inne i Madame Fawn’s hus, i Agata Forest.

13. Finna bakom någons hus i den södra delen av Agata Forest. Leta efter ett hörn av kistan som ska sticka ut ur sanden nära kanten.

14. Det finns en klipphylla nära entrén till Tsuta Ruins i Agata Forest. På den här klipphyllan kommer du att hitta en spricka i berget och en ljus ”grävfläck” om du är där på natten. Gräv för att hitta ditt Stray Bead.

15. Använd Vine för att komma till blomman i ett träd på den syd-västra ön i Agata Forest.

16 Använd Vine för att nå blomman ovanför trädet i Hitoshi Spring, i Agata Forest. Använd Water Lily för att göra en plattform och öppna kistan som finns där för att få Stray Bead.

17. Finns i en av de brinnande kistorna intill Madame Fawns hus i Agata Forest. Använd Galestorm för att bli av med lågorna.

18. I Tsuta Ruins, efter att ha kommit över den fallande bron, så att du befinner dig i ”staty kammaren” på andra våningen. När du når den låsta dörren, vänd åt höger för att hitta ett antal klipphyllor som leder ner till första våningen. Hoppa ner till den andra klipphyllan och använd Cherry Bomb för att spränga väggen och hitta en stor knopp, innehållande ett Stray Bead.

19. I Tsuta Ruins, efter att ha förstört stayerna som sprider gift till vattnet. Hoppa ner från vattenfallet och titta bakom det för att hitta en kruka och en vägg. Använd Cherry Bomb för att spränga väggen och hitta en stor knopp, innehållande ett Stray Bead.

20. I det avlägsna östra rummet på första våningen i Tsuta Ruins, se dig om efter en blomma någonstans ovanför dig. Använd Vine för att ta dig dit upp och gå sedan norrut för att hitta en stor knopp, innehållande ett Stray Bead.

21. Inuti grottan, där du slogs emot Waka i Taka Pass. Använd Power Slash på bubblorna i dammen som finns till höger om den stora pelaren.

22. I Taka Pass, till vänster om paret Cutters hus. Var där på natten och se dig om efter en ljus ”grävfläck” nära vattnet.

23. På den västra sidan av Taka Pass. Se dig om efter några rävar på den norra sidan av vägen, gå sedan söder ut i några få steg för att hitta ett hörn av en kista sticka ut ifrån marken.

24. Använd Galestorm på lövhögen nära “tjejen vid källan” i Taka pass för att hitta en kista.

25. Inuti den andra brinnande kistan i grottan som leder till Guardian Sapling i Taka Pass. Använd Galestorm för att släcka elden.

26. Efter att du lärt dig “Diging Champ” vid dojon vid Ryoshima Coast, återvänd till Taka Pass. Där kommer du att hitta en lysande spricka i marken, nära Bingo (the excavator), gräv där så bildas ett större hål. Hoppa ner i det så ser du ett flertal kistor, ett innehåller ett bead.

27. När du är i Kusa Village följer du vägen upp till bergen. Från stället där du först hittade Princess Fuse, sväng vänster och följ väggen för att hitta en lysande ”grävfläck”. Se bara till att det är natt!

28. Gå in i Mr. Bamboo’s hus i Kusa Village och se dig om efter ett hörn av en kista som ska sticka upp ur sanden. Gräv upp den för att få ditt bead.

29. Efter att du fått Galestorm, gå längs vägen bakom Mrs. Plum’s Inn (värdshuset) i Kusa Village. Använd Vine för att ta dig upp till plattformen i trä ovanför värdshuset och gå sedan till slutet av plattformen. Använd Galestorm på banderollerna och hoppa över dem för att komma till andra sidan där du finner ett bead.

30. Vid ingången till Sasa Sanctuary, gräv på den ljusa “grävfläcken” till vänster om porten.

31. Gå in till Sparrow Inn och gå till det första vänstra rummet på översta våningen. Använd din borste för att fylla i det saknade ögat på den stora röda statyn för att få ett bead.

32. I den lilla spickan vid den norra delen av bambu snåren nära Sparrow In finns det några ”grävfläckar”. Gräv upp den högra för ett bead.

33. När du är på första våningen vid hissen i Gale Shrine ska du stå utanför hissen och göra Cherry Bomb i hissen så att den åker upp till andra våningen. Hoppa ner i hålet för att hitta några kistor, varav en innehåller ett bead.

34. Finns i en brinnande kista på andra våningen i Gale Shrine.

35. Efter att du blivit klar med Oni Island, återvänd till den lilla grottan nära ingången till Gale Shrine, där kommer du att finna Kusa 5 (Canine Warriors). Den här gången attackerar de i grupp så se till att vara redo!

36. Ta dig ner till den södra delen av floden vid City Checkpoint på natten och se dig om efter en “grävfläck” i närheten av lite långt gräs.

37. Använd Galestorm eller Waterspout för att släcka elden och öppna kistan nära vattenfallet vid den syd-östra delen av floden vid City Checkpoint.

38. Efter att du återställt allt dött gräs vid den västra sidan av City Checkpont ska du leta efter ett hörn av en kista. Det ska sticka upp ur marken nära en sten på den södra sidan.

39. Ta dig ut på bron vid City Checkponint och använd Vine för att ta dig till blomman ovanför bron. Fortsätt att svinga dig från blomma till blomma tills du kommer till den sista som är ovanför en klippa med en fackla. Där hittar du en kista.

40. Använd Water Tablet för att springa till den norra delen av floden där det finns en kista, innehållande ett bead.

41. Finns inuti en kista på skeppet i Ryoshima. Simma ut till det och ta dig upp till kistan via den rasade masten.

42. Efter att du stängt en Devil Gate vid den västra delen av Ryoshima Coast, nära stigen till Sei-an City, kommer en grupp harar att dyka upp. Bland alla harar finns det en som är svartvit. Mata den och ta den sedan till Animal Lover som i sin tur ger dig ett bead.

43. Gräv i den hårda marken utanför Dojon i Ryoshima Coast.

44. Återvänd till där du slogs emot spindeln i Ryoshima Coast. Där kommer du nu att finna ett antal Devil Gates. Ta dig igenom dem för att få ett bead.

45. Utmana Hayate vid Ryoshima Coast till ett tredje lopp. Vinn så får du ett bead.

46. I en kista i den syd-västra kanalen i Sei-an City.

47. Innuti garderoben i Mr. Flower’s hus i den nord-östra delen av Sei-an City. Du måste gräva för att hitta den.

48. Gör klart Charcoal Girl’s uppdraget i Sei-an City Commoners’ Quarters.

49. Få tag i Tao Mask från Hayazo, tjuven i Sei-an City C. Qtr. Sedan ska du ta masken till Tao i Hidden Chamber som finns i den syd-vänstra delen av Sei-an. Använd Waterspout för att ta dig dit.

50. Måla en prick i leran framför Camille och Camellia i Sei-an City C. Qtr. Använd sedan Deluge för att att skapa ett regnväder. Prata med dem efteråt så får du ett bead av Camellia.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.