Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











No More Heroes

Nintendo Wii
No More Heroes
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2008
  • Utvecklare
    Grasshopper Manufacture
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 23/05 -08 14:26

Ett Minispel:
För att låsa upp minispelet "Pure White Giant Glastonbury" ska du besegra Rank 4 i en strid. När du har gjort det så kan du spela detta minispel på din TV när du vill på motellet.

---------------------------------------------------------------------

3 små tips som kan komma till nytta:
=============


Om du har ont om liv när du ska bege dig till en boss och det finns igen återvändo, så kan du slå sönder en lila låda för att få liv och sedan gå in och ut på dasset (sparstället), en ny låda med liv kommer då att finnas igen. Håll på så här för att återuppta dina förlorade liv.

---

Om du vill skaffa lite pengar på ett snabbt sätt så kan du välja Assassiations Gig 18 på K-Entertainment. Uppdraget ligger i Gold Town, och det är till höger utanför K-Entertainment huset. Närmare bestämt vid gymmet och baren där fyllegubben håller till. I detta uppdraget har du 3 minuter på dig att förgöra så många fiender som möjligt. Du får 1,500$ för varje fiende du dödar. OBS! Svärdet "Tsubaki Mk-III" är det bästa valet till detta uppdrag.

---

Om du är i en knipig situation mot ett antal fiender och du har låst in siktet på ett fiende så kan du avbryta hans attack med en spark, som du gör genom att hålla inne B-knappen. Detta kan fungera ett par gånger och kommer till handskas.

/Eric_93

Fusket har betyget 9.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.