Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLink's Crossbow Training

Nintendo Wii
Link's Crossbow Training
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  7 december 2007
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  37
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/03 -08 06:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Link lägger sin pilbåge åt sidan och plockar fram sitt armborst!

Efter att ha räddat Hyrule ifrån det fruktansvärda nederlaget ifrån Twilight så är nu Link tillbaks i samma gamla värld. Men det här är inget vanligt Zelda-spel. När du köper Wii-Zappern så följer detta spelet med som en bonus.
Som sagt det är absolut inget nytt Zelda-äventyr utan ett litet minispel. Vad du gör? Ja, du tar dig från bana till bana med hjälp av ditt armborst. Kameran rullar av sig själv och det är endast du som styr siktet. Men på vissa banor så får du gå med Link med hjälp av Nunchunkerns analog. Det här är något som alla har problem med i början!
Det finns totalt 24 banor. Tre på varje nivå, alltså blir det 8 nivåer att ta sig igenom. Du kan göra det på minst 45 minuter om du vill. Det här är ett spel som är skapat för att alla i familjen ska plocka upp och spela.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väl helt okej. Jag menar, det är ju inte världens bästa men att det följer med Wii-Zappern är väldigt smart drag utav Nintendo. Sedan så gillar jag att man blickar sig tillbaks ifrån delarna av Hyrule ifrån Twilight Princess-spelet och många välkända kommer att visas upp. Men det kanske skulle ha varit lite mera ställen...

Spelet utnyttjar sig av Wii-Zappern och den är faktiskt bra. Du skjuter med B-knappen, som är där under siktar runt med Link genom att peka på skärmen och ibland får du till och med styra honom med Nunchunkerns analog. I vissa lägen kan det bli lite kaos när fienden t.ex. dyker upp över allt. Det blir då lite segt med Zappern med oftast går det bra.

I spelet hittar vi Score Attack: Där du får köra igenom alla de 8 levlarna med en av dina Miis.
Practise Mode: Där du får träna på de banor som du behöver.
Multiplayer: Där du och en kompis kan lira tillsammans.

På varje bana kan man tjäna till sig en medalj. Brons, silver, guld eller platina. Brons gränsen ligger på 20 000, Silver på 40 000, Guld på 60 000 och platina på 80 000. I början tjänar man ihop bara brons och silver men tro mig, du kommer att få tag i platina om du bara klarar av spelet och kör om de gamla banorna igen.

I Multiplayer Mode som jag nämnde tidigare så är det ju som sagt du och kanske en kompis. Men ni kan bara spela på en skärm var i tur och ordning. Jag tror att Nintendo gjorde så här för att det inte skulle bli för rörigt med sikten och en massa tjafs i soffan ifall du missade en måltavla...

Betyg till spelet
Grafik: Inga större skillnader sen Twilight Princess, bara fulare på sina ställen...

Spelkänsla: Wii-Zappern bygger ju så klart upp hela spelet så därför blir det en 8:a!

Ljud: De gamla goda låtarna ifrån Twilight Princess + en massa irriterande ljud när du har en hel hög med fiender som du står och pepprar med skott på.

Hållbarhet: Det är inget spel man liksom verkligen går inför. Du plockar upp det när släkten och kompisar är hemma hos dig eller när det är fest på gång!


+ Bra spelkänsla, Wii-Zappern äger!¨
- Väldigt kort, medaljerna tar man efter ett tag och grafiken kunde de väl ha finslippat lite till?


//Eric_93

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8