Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Star Wars: The Complete Saga

Nintendo Wii
Lego Star Wars: The Complete Saga
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    16 november 2007
  • Utvecklare
    TT Games
  • Antal ägare
    77
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/08 -09 23:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet ”Lego Star Wars: The Complete Saga" inspireras av Star Wars filmerna. Filmen handlar om krig och politik. Men det är inte det jag ska skriva om nu. Spelet går ut på att börja spela den första filmen. Och spela ut dom sex banorna på den första Star Wars. Sen efter du har klarat ut första filmen så öppnas alla portarna, om du går fram till en av dom.

Man kan också hitta en röd legobit på alla banorna. Om du hittar en sån låser du upp en Extras. Som är bra att ha i spelet.

Vad jag tycker om spelet
”Lego Star Wars: The Completa Saga": Är ett strålande spel! Man tröttnar aldrig på spelet. Det kan dock vara lite svårt ibland men om man är envis så går det. Jag spelade väldigt mycket förr men har inte spelat det på länge nu. Ja, eftersom Lego Star Wars: The Completa saga är: "Lego Star Wars: I och "Lego Star Wars: II. Så har man extra mycket gubbar och banor.

Betyg till spelet
Vi får väl börja men Grafiken: Fick 8 eftersom det är ganska suddigt ibland. Men det är helt okej det går i alla fall att spela. =)

Spelkänslan: Fick en 7 för att man känner sig direkt inte inne i spelet. Men ibland kan det komma stunder där man gör det.

Ljudet: Fick en 6 eftersom ljudet inte är någon "höjdare". Men, men, man behöver inte höra för att spela.

Hållbarheten: Är helt fantastisk, jag vet inte hur många gånger jag har tappat skivan i golvet. Så den får absolut en 10.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7