Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harvest Moon: Magical Melody

Nintendo Wii
Harvest Moon: Magical Melody
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    14 mars 2008
  • Utvecklare
    Marvelous
  • Antal ägare
    18
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.7

Speltest av MsMjukis

Inskickad av MsMjukis den 07/01 -10 23:17

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet ska du hjälpa några små vättar att få tillbaka skördegudinnan som förvandlats till sten eftersom att folket i byn slutade tro på henne. För att få tillbaka henne måste du samla ihop 50 musikaliska noter, som bildar en orkester och när du lyckats blir skördegudinnan levande igen!

För att samla ihop noterna och hjälpa vättarna flyttar du till en by där du ska börja arbeta som en bonde. Du odlar, sköter om djur, fiskar och mycket mer. Noterna får du för olika bedrifter du gör. Under tiden som du arbetar kämpar också din konkurrent Jamie som också vill få tillbaka skördegudinnan och hon flyttade till byn långt före dig, men har fortfarande inte klarat det så nu ligger det i dina händer att bli bonde och få tillbaka skördegudinnan!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jätteroligt. I början startar du på låg nivå med bara ett litet plantage, men sedan arbetar du dig uppåt, köper mer land och bygger lador och hönshus för att kunna ha djur. Sedan är det alltid kul när du lyckas få en ny not.

Och att man bli god vän med folket i byn och till och med gifta sig och få barn, gå på festivalen och mycket annat gör att du inte tröttnar på spelet! Köp det, det är jättekul!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, gubbarna är söta och när det blåser rör sig träd och löv. Därför får den en 8:a, vilket betyder jättebra!

Spelkänslan är också toppen! Superbra faktiskt. Det är jättekul att odla, ta hand om djuren och så vidare. Därför får spelkänslan en 10! Underbart.

Ljudet är också bra, gubbarna gör ljud och hela tiden spelas det gullig musik. Men det kunde varit lite, lite bättre. Men ljudet får ändå en 7:a.

Hållbarheten är super, eftersom att det finns festivaler att se fram emot och du vet aldrig vem som kan vänta runt hörnet. Och att man uppgraderar sitt hus och bygger lador och andra grejer för att göra sin gård bättre är också bra. Så hållbarheten får en 10:a!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10