Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Halvblodsprinsen

Nintendo Wii
Harry Potter och Halvblodsprinsen
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 juli 2009
  • Utvecklare
    EA Bright Light
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/03 -11 17:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med Harry som är hemma hos familjen Weasley. Det första han börjar med är att flyga med kvast, Harry måste träna inför Quidditch-pokalen. Efter träningen så måste Ron tvätta 4 kastruller och Ron får sen en idé hur han ska göra: han frågar Harry om han kan använda Wingardium Leviosa och kasta ner kastrullerna i vattnet. Efter det så är det dags för Harry och gänget att ta tåget till Hogwarts.

Dumbledore berättar att duellklubben är på gång och Harry har möjligheten att bli medlem. Harry börjar också på trolldrycksklubben och Flygklubben. Harry samlar också på sköldar som ibland kan låsa upp saker.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra men ganska kort. Jag gillade mest duellerna eftersom det var ganska kul att använda Wii Remoten och Nunchuken för att attackera. Men det värsta var trolldryckslektionerna, det är ganska jobbigt och ibland kan man inte förstå. Quidditch är ganska dryg eftersom man flyger igenom ringar och ringarna är tid så om man missar ringar så kan tiden ta slut. Det är kul att man kan möta sina kompisar på duell så man får visa hur grym man är. Det är ganska kul att samla på Hogwarts sköldar och medaljer.

Spelet är inte värt att köpa utan den är värt att hyra.

Betyg till spelet
Grafik: Spelet hade samma grafik som Twilight Princess tycker jag för att det var lite mörkt så en 7:a får grafiken.

Spelkänsla: Spelkänslan är ganska bra med kontrollerna på duell men jag gillar inte springknappen så mycket så en 8:a får spelkänslan.

Ljud: Ljudet var dåligt eftersom många har fula röster så en 3:a får ljudet.

Hållbarhet: Spelet har massa saker på gång och det är lite drygt och att Quidditch och trolldryck lektioner är ganska drygt så en 4:a får hållbarheten.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 3 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 8