Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero: Aerosmith

Nintendo Wii
Guitar Hero: Aerosmith
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  1 juli 2008
 • Utvecklare
  Vicarious Visions
 • Antal ägare
  56
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 5.9

Speltest av Danne_00

Inskickad av Danne_00 den 23/12 -08 19:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är en uppföljare till GH3 som kan liknas med ett tilläggspaket. Detta spel är likadant som Guitar Hero 3 vad gäller hur man spelar, förutom att "vita" toner är lite svårare att träffa. I GH:Aerosmith finns färre låtar än på GH3, och lite mer än hälften av dessa är ifrån bandet Aerosmith. Storyn utgår också ifrån Aerosmith och deras karriär, och istället för story så får man se massor av intervjuer med bandmedlemmarna i Aerosmith. Karaktärerna som man kan spela som är också utbytta till Aerosmithmedlemmar.

Vad jag tycker om spelet
Som sagt så tycker jag att spelet inte borde räknas som ett spel, utan borde räknas som ett tilläggspaket. Eftersom nästan alla låtar är ifrån Aerosmith så blir spelet långtråkigt/enformigt ganska fort. Att dom även har tagit bort storyn tycker jag var tråkigt, eftersom storyn i GH3 var så skön, men ändå oseriös. Om man har spelat GH3 så märker man skillnad på hur detaljerat gitarristerna rör sig (Hackigare på GH:A). Det kan man störa sig på ganska mycket i början. Även det att de "vita" noterna är svårare att träffa kan man bli frustrerad över.

Betyg till spelet
Grafik: Ja, det är ju till Wii, men jag måste ändå säga att det här spelet har en ganska dålig grafik jämfört med andra Wii-spel. Att karaktärerna hackar räknas väl kanske inte till grafiken, men det är värt att nämnas.

Spelkänsla: Guitar Hero är gjort för sin spelkänsla, vad mer ska man säga..? 1o/1o.

Ljud: I och med att "ljudet" i spelet i princip bara är Aerosmith så ger jag ljudet 6/1o. Vad man vill ge beror på hur mycket man gillar Aerosmith. Jag är inte direkt ett fan av dom...

Hållbarhet: Jag spelade spelet i ett par dagar. Jag klarade det inte ens. Har lite dåligt samvete för det eftersom min far köpte det åt mig. Men det var för plågsamt att orka klara hela.

Totalbetyg: 6 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 10