Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAvatar - The Last Airbender: Into the Inferno

Nintendo Wii
Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  7 november 2008
 • Utvecklare
  THQ
 • Antal ägare
  9
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 10

Speltest av mariobros1

Inskickad av mariobros1 den 03/01 -09 16:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling: Det här spelet är fortsättningen av ''Avatar - The Burning Earth''. Man ska fortsätta kampen mot Eld Nationen men den här gången har man själv lärt sig Eld bändning. Man ska leta på dolda kammare, hitta skatter, slåss mot fiender och slåss med sin bändnings kraft och man kan använda bändningen på många olika sätt.

Story: Aang har precis vaknat upp från att ha blivit träffad av Azulas blixt mitt i Avatar-tillståndet. Aang har varit i sängen i några vecker och nu är han på ett Eld Nations skepp som Katara, Sokka och dom andra erövrat. Aang undersöker skeppet med Katara och när dom kommer upp på däck blir dom anfallna av Eld Nationen som kommit till skeppet från ett annat skepp. Aang och Katara slåss och vinner och sen lämnar dom skeppet för att hitta en Eld bändning lärare till Aang så att han kan besegrad Fire Lord Ozai.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är nog ett av det bästa Wii spel som finns. Jag tycker att allt är toppen med spelet, graifken, spelkänslan och allting. Det har bra grafik, ljud och allt som ett fighting spel behöver och jag gillar allt avancerat dom gjort med bändningen. Dom har gjort mycket mer avancerat med bändningen här och det tycker jag är bra!

Betyg till spelet
Jag tycker att Grafiken i spelet är super bra, det är som att kolla på serien och det är otroligt bra. Ljudet är precis som i spelet för allihopa pratar med samma röster som karaktärerna har i serien och det är också bra att det är svensk text till. Spelkänslan är enorm, man upplever så mycket av att spela det här spelet och det är det som gör det så bra! Spelet får av mig betyget 10/10! Det är nog ett av dom bästa Wii spel som finns!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10