Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inYoshi Touch & Go

Nintendo DS
Yoshi Touch & Go
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  6 maj 2005
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  106
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.4

Speltest av halvardo

Inskickad av halvardo den 05/09 -05 08:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling/story:
Yoshi's touch and go handlar om att storken som ska lämna baby mario och baby luigi till sinna föreldrar. Men stroken tappar baby mario och baby luigi och dom fallen ner till marken med ballonger. Yoshi hittar mario i ett träd och han tar ner honom och börjar att gå. Han ska lämna Mario till stårken igen.

Vad man gör i spelet:
I början av spelet så styr man baby mario i luften och styr ner mot marken. Medans man gör det så stöter man på olika farer. Det är då man ska använda touch screenen. Du ska göra ringar runt fienderna så att dom dör så mario kan komma ner till marken i säkerhet. När du väl är nere så ska du styra yoshi. Du ska göra broar av måln och skjuta egg på fiender.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett fantastiskt spel. Det sålde stort (vilket jag kan förstå). Jag tycker att alla borde köpa Yoshi's touch and go! Det finns ingen anledning att inte köpa det. Jag tycker att det är en perfekt blandning med action och äventyr. Och touch screenen var det lilla extra. Jag tycker bara att spelet är guld!

Betyg till spelet
Grafiken:
Grafiken får absolut en nia. Det är inget fel på den. Jag tror nästan inte att det går att göra det bättre på ett sånt här spel.
Spelkänslan:
Det är helt fantastiskt med touch screenen. Touch screenen blir femtån gånger så bra med en touch screen. Och miken, Det är underbart med den. När du ritar lite fel med målnen du så blåser du bara i miken så försviner dom. det blir helt klart en tia.
Ljudet:
Ljudet är helt underbart, Kanske att det kunde vara lite mera olika låtar men det är bra.det blir en åtta
Hållbarheten:
Den är inte bra tycker jag, Det är det ända som jag tycker är dåligt med touch and go. Man trötnar när man har spelat det i några dar.det blir bara en sexa

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10