Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWorms: Open Warfare

Nintendo DS
Worms: Open Warfare
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  22 mars 2006
 • Utvecklare
  THQ, Team 17
 • Antal ägare
  24
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 3.2

Speltest av The_Snake

Inskickad av The_Snake den 24/01 -07 21:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Worms: open warfare är ett spel upp till fyra spelare och man ska vara ett lag av maskar (worms). Man kör i turordning och får i sin tur andvända ett vapen för att krossa motståndarens worms.
Man ska också gå, hoppa och undvika miner när man tar sig fram. man skall också plocka vapen och medicinlådor

Vad jag tycker om spelet
Detta är rent sagt det värsta och sämsta worms-spelet någonsin, t.o.m sämre än det allra första worms-spelet.
Wormsen är mycket små och när man rör sig på banan så är det otroligt lätt att fastna i en spricka på planen eller liknande. vapnen är otroligt få och skade-systemet är helt fel!
Bazooka skadar inte 60 som det ska utan 45. Likadant är det med granaten som egentligen skall ta 30 skador. Cluster granaten tar konstigt nog bara 15 i skader och t.o.m om alla träffer direkt. Alltså kan en cluster bomb MAX ta 15 på varje worm den träffat och splittret är nästan bara rakt upp så varför inte bara ta granat eller mina (som också tar 45).
Kulsprutan är både svår att sikta med och tar nästan inget. Shotgungen däremot tar 25 per skott och 2 träffar blir 50 i skada. bästa vapnet eller vadå??? Som sagt...allt är helt fel.

Banorna är bara små små challenges där datorn bara blir svårare och svårare. Svårigheten är inte heller något att ha. AI5 (svåraste datorn) träffar ofta sig själv och går lätt att vinna över.

Jag tror att detta beror på att SEGA inte har gjort det här spelet. Utan Nintendo, vilket jag tycker är synd för jag är ett riktigt Nintendo fan men tycker att det är dåligt att dom gjort ett så uselt försök. BYT TILLBAKS TILL SEGA. Så att Nintendo får ägna sig mer tid åt bättre spel som Zelda eller Mario.

Betyg till spelet
Grafiken var sämre än sämst. det såg knappt ut som dom kröp utan gick på tå.

Ljudet har man endast tagit från andra worms-spel. Det kom också text längst upp i rutan men den försvann ganska snabbt och det var svårt att läsa.

Det kommer inte att hålla ganska länge.

Spelskänslan var...OK,
Otroligt nog. Man tröttnade så snabbt men det var ju ett spel för flera spelare och tycker man att vapnen är helt fel och tycker som jag att shotgunnen är alldeles för mäktig så kan man alltid ha det som supervapen och bara ha bazooka och dom vanliga vapnen och leta efter vapenlådor.
Ett enda + fick detta spel och jag rekomenderar inte att någon köper det. Inte ens om man är ett riktigt worms fan. Köp då istället Worms Armageddon eller Worms 3D.

Totalbetyg: 2.8 Ljud: 2 Grafik: 1 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 6