Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WarioWare Touched!

Nintendo DS
WarioWare Touched!
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Intelligent Systems
  • Antal ägare
    122
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.4

Speltest av Serpent

Inskickad av Serpent den 09/09 -05 10:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela börjar med att Wario tar en Nintendo DS och en GBA SP. Han blir helt förvånad över DS:n´s funktioner, och sen börjar äventyret!

Detta spelet är helt fantastiskt, men har ingen riktig handling. Spelet går ut på att du ska klara av en rad "minispel" på tid!
Du får bara ett par få sekunder att klara av varje spel, så det gäller att vara kvicktänkt. Det finns runt 180 minispel, varav dom flesta är jätteroliga! När du klarat av ett visst antal minispel, samt bossen på banan, vinner du en "gubbe", + en massa andra minispel!

Man utnyttjar DS funktioner MAXIMALT, man styr hela spelet med pennan, använder microfonen ibland.

Vad jag tycker om spelet
Minispelen är jätteroliga, för exempel har jag en favorit: En bana där man ska leda en gubbe till sitt hus, man kan göra jättemånga loopar med pennan, men man får akta så inte tiden går ut!
Javisst finns det en massa spel, och alla är jätteroliga, men spelet är helt enkelt för enkelt, man klara av det på väldigt kort tid. Sen känns det nästan meningslöst att spela det. Fast man kan alltid försöka få ett topprekord!
Men man tröttnar snabbt, fast annars överkul!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, inget fel på den! Inte i världsklass, men inte långt ifrån. Man känner att det är ett modernt spel:)

Spelkänslan då? Ja, har man någonsin kommit närmare ett spel än så här?! Styra hela spelet med en penna, blåsa i den inbyggda Microfonen på vissa banor, så nära ett spel har man väl aldrig kommit?

Ljud: Riktigt bra ljud, fast musiken kan bli lite störande ibland.

Nu kommer vi till punkten som tar detta spelet från strålande till godkännt. Hållbarheten. Det finns många minibanor (runt 180) men man klarar dom ändå ganska snabbt. Vad gör man då efter man klarat av det (vilket inte tar mer än 6-7 timmar)?
Nej, detta spelet är alldeles för enkelt, hade det varit ett par 150 spel till hade det varit mycket bättre, men nu är det ju bara 180.


Detta var allt från mig /Serpent

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 10