Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Pets

Nintendo DS
The Sims 2: Pets
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  27 oktober 2006
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  46
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 4.8

Speltest av Ilovebou

Inskickad av Ilovebou den 29/01 -07 17:47

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2: Djurliv handlar om att skapa en Sim (människa) som du sen ska ta hand om och se till att den mår bra och tjänar pengar. Du kan också dekorera huset din sim ska bo i och sedan måste du skaffa din sim ett jobb.
I The Sims 2: Djurliv är detta redan avklarat eftersom du bor där du jobbar.
Du är nämligen en veterinär!
Människor kommer att komma med sina djur och berätta om djuren har bettet sej konstigt. Till en början kan djuren bara ha till exempel loppor eller vara smutsiga m.m.
Men senare kommer du att behöva ha lite mer avancerade maskiner i ditt hus. Som till exempel en röntgen maskin.
Sedan kommer fler och fler ägare och värre sjukdomar.
Du kan sedan bygga ut ditt hus och köpa finare möbler.

Vad jag tycker om spelet
Jag är ett tvättäkta Sims fan så jag hade ganska höga förväntningar på spelet.
Och jag blev faktiskt lite besviken på det. det finns inte så mycket att göra förutom att man får in en massa djur som behöver vårdas. Efter ett tag blir man lite trött eftersom det aldrig kommer några nya sjukdomar eller att ingenting överhuvudtaget händer. Jag tycker dock att det är ett helt okej spel om man bara fördriver tid med men jag tror inte att det är många som kommer spela det mer tre månader efter att de köper det.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken gav jag okej, för att det inte är riktig sån där The Sims 2 grafik som man förväntat sig och jag blev grovt besviken på kläder, frisyrer och liknande i spelet.
Spelkänslan gav jag halvkasst, för det kändes inte äkta när patient på patient åkte in till en veterinär med samma sjukdom igen och igen och igen. Jag tror inte att chansen är så stor att fyra hundar åker in till en veterinär och alla har brutit benen.
Ljud är det enda jag ger bra till för att det är den vanliga The Sims 2 musiken men det sköna nu var att man kunde välja att stänga av köplägesmusiken! Jag tackar det geni som kom på detta!
Hållbarhet gav jag dåligt för att det blir tråkigt att ingenting händer i hela spelet och att man aldrig får göra något annat än att ta hand om djur i hela spelet.
Sammanlagt ger jag spelet 5/10 för att det är ett helt okej spel att fördriva tid med.

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 4