Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Spirit Tracks

Nintendo DS
The Legend of Zelda: Spirit Tracks
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 december 2009
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  61
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Alla Stamp Stations

Inskickat av blablabla den 07/01 -10 10:07

Vart man hittar alla tjugo Stamp Stations:

1. Outset Village
Den här Stamp-stationen ligger väst om Alfonzos hus.

2. Mayscore
Gå till den nordöstra delen av stan där det ligger massor av löv så hittar man en stig. Följ den tills man kommer in på ett nytt område. Fortsätt då norr tills man ser en bikupa, då är Stamp-stationen alldeles bredvid den.

3. Forest Sanctuary
Stamp-stationen är i mitten av området. Ovanpå den högre klippan på östra sidan är det en knapp som skickar ut en bro till klippan där Stamp-stationen är.

4. Forest Temple
På första våningen, i det nordöstra hörnet, är det massor av lila rök. Använd Whirlwind för att blåsa bort den för att få fram Stamp-stationen.

5. Anouki Village
Gå nordost från tågstationen och leta bakom några träd där så kommer du att hitta Stamp-stationen.

6. Snow Sanctuary
Medan man försöker ta sig till Lokomons tillhåll så kommer man märka en smal trappa/uppgång på den västra sidan av området. Gå upp för den för att komma till denna Stamp-station.

7. Snow Temple
Använd bumerangen på alla is-facklor för att göra en gångväg upp till nordostra hörnet, så kommer du att hitta Stamp-stationen där uppe.

8. Icy Spring
Bakom Ferrus hus ska man kasta bumerangen på is-facklan så att det blir en gång till nästa håla i klippan, där Stamp-stationen är.

9. Hyrule Castle Town
Spräng bort stenarna ovanför trappuppgången i den nordöstra delen av staden (med bomber) och forsätt sedan för gången uppåt längst muren för att hitta en Stamp-station.

10. Trading Post
Inne i grottan i Traden Post så ska man, innan man går ut genom utgången till andra sidan, kolla åt väst. Det kommer att finnas vatten och stenblock där. Spräng stenblocken och hoppa över till Stamp-stationen.

11. Marine Temple
Bredvid trappan i den norra delen av andra våningen så finna det två väggdelar med sprickor i. Lägg en bomb nedanför för att spränga sönder den högra av dem, och gå sedan in. Döda alla fiender. Nu springer man norr och kastar bumerangen på en knapp, som får en träpåle att höja sig på västra sidan av rummet. Nu ska man springa ut ur rummet och gå in i den vänstra öppningen av de två spruckna väggarna som man sprängt sönder.

Nu ska man bara svinga sig längst några fler träpålar över ett stort hål (så att man kommer norr) tills man landar på fast mark igen. Nu ska man med hjälp av piskan dra ut fiskstatyns tunga för att öppna en dörr på östra sidan. Nu ska man svinga sig i en träpåle för att försöka ta sig till en plattform som rör sig fram och tillbaka. Efter att man gjort det går man av på mark igen och springer norr för att nå Stamp-stationen.

12. Ocean Sanctuary
Man ställer sig utanför öppningen till Carbens (Lokomon) tillhåll och spelar Song of Birds på sin Spirit Flute. Nu kommer en fågel. Använd piskan för att hänga sig kvar i fågeln och vänta tills den flugit en bit så kommer man kunna landa bredvid Stamp-stationen.

13. Papauzia Village
Spring till det stället där Carben flög runt på några fåglar i staden. Spela sedan Song of Birds och häng kvar med piskan på fågeln som kommer. Fågeln kommer att släppa av dig på en ö i kanten av kartan. Spring utanför kanten på den för att komma till en helt ny del av området. Nu är det massor av små-öar här. Hoppa från den ena till den andra med hjälp av fåglar som flyger runt och sin piska tills man kommer till den sydvästra delen av området. Spela Song of Birds och greppa tag i fågeln som kommer, sedan är det bara att vänta tills han tar dig till den ön där Stamp-stationen är.

14. Goron Village
Spring till den västra delen av hela området, för att ta sig förbi stenbumlingarna som rullar. Sedan ska man gå till den sydvästra delen efter det och svinga sig över ett hål med hjälp av piskan och några träpålar. När man har landat, spring norr och svinga sedan i en till träpåle som kommer att ta dig till den nordvästra delen av området. Forsätt springa åt det hållet tills man når Stamp-stationen.

15. Fire Sanctuary
I mitten av området är det fyra facklor. Tänd alla dem med hjälp av alla Fre Baas (växterna som sprutar eld) runtom. Gå uppför alla trappor/uppgångar tills man hittar bron som leder till västra delen av området och gå över den. Spring norr och korsa den långa bron som sträcker sig till öst för att hitta en Stamp-station.

16. Fire Temple
På första bottenvåningen av templet så är det det rum där Link kommer att åka runt i en vagn och försöka pricka knappar med pilbåge. Efter att man prickat dem i rätt ordning (som är 2, 1, 4, 3) så kommer man att kunna nå plattformen/marken i mitten av rummet. Hoppa in i vagnen igen och forsätt åka runt rummet tills man är på väg till den sydvästra delen av rummet. Det kommer att sitta en knapp ovanför väggen. Skjut på den (det kan vara svårt att träffa, så ge det några försök). När man lyckas kommer vagnen att byta spår och fortsätta till den nordvästra delen av rummet. Där är Stamp-stationen.

17. Pirate Hideout
Spring till den östra delen av ön, så ser man en Stamp-station på en hög klippa. Spela Song of Birds och greppa tag i fågeln, som kommer att flyga upp till klippan. Hoppa av där så kan man nå Stamp-stationen.

18. Sand Temple
I den norra delen av första bottenvåningen kommer det att finnas mycket sand i ett område. Höj upp Link på höger sida med din Sand Wand för att nå Stamp-stationen.

19. Sand Sanctuary
Nu ska du köpa ett par Cuccos (hönor) i hyrule Castle Town, och sedan ta dem till Sand Sanctuary. Lokomon här kommer då att ge dig ett Force Gem. Nu kommer Cuccosen (åtta hönorna) att springa runt. Ta tag i en och använd den för att flyga över till de små öarna i den sydöstra delen av området, och på en av dem är det en Stamp-station.

20. Tower of the Spirits.
På toppen av tornet, där man kommer efter att man besegrat staven är den. Precis vid slutet av trappan.

När man samlat ett antal Stamps kan man gå tillbaka till Niko i Outset Village för att få belöningar för sitt samlande.

10 Stamps - Ancient Sheild
15 Stamps - Engineer's Clothes
20 Stamps - Swordsman's Sroll #1 (Great Spin Attack)

Fusket har betyget 5.5 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

Pingvinis den 05/02 -10 16:04
Hur får man Swordsman´s Sroll #2?

Link_Lover den 25/11 -10 15:28
vad är lösningen på pusslet på jag troar det var antingen tredje eller andra våningen men strunt samma kan ni hjälpa mig please:3

Jullan_hej den 14/03 -11 19:35
omg tack skitmkt!!! :DDD

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.