Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Nintendo DS
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    19 oktober 2007
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    272
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.4

Speltest av drakgap

Inskickad av drakgap den 18/06 -10 10:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med en liten berätelse om vad som hände i Wind Waker m.m. Sedan så går Link och Tetra på ett spökskepp där det sägs finnas en skatt. Tetra blir tillfånga tagen av en ond ande (Bellum) sedan ramlar Link ner i vatnet. Link vaknar sen upp på en ö där han träffar Ciela (älvan). Han försöker sedan rädda tetra från Bellum. Han hittar ett timglass som gör så att man inte förlorar liv i Temple of the Ocean King men kan bara användas så länge som man har sand kvar. Han räddar sedan Linebeck (en sjöfarare med en båt). De två + Ciela försöker tillsamans rädda Tetra.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett mycket roligt och bra spel. Man kan åka båt, skjuta på prick tavlor med kanonen, fiska och bärga upp skatter. Det är lite svårt spel om man inte är så bra på engelska. Det är mycket gåtor och man måste åka ganska långt med båten. Spelet kräver även mycket snabbhet och handskicklighet. Men spelet är mycket bra.

Betyg till spelet
Grafik: Spelets grafik är mycket bra men eftersom det är på DS så är den lite sämre än på de flesta andra konsoler därför får grafiken en sexa.

Spelkänsla: Spelkänslan är väldigt skön man styr med pekpennan vilket kan vara lite nytt men man lär sig fort. Och storyn är väldigt bra. Dock så är väldigt mycket av spelet att åka båt därför får spelkänslan en åtta.

Ljud: Ljudet är ganska dåligt men musiken är rolig därför får ljudet en femma.

Hållbarhet: Eftersom spelet är på DS är det ett chip och mycket svårt att repa eller ha sönder men det är fortfarande inte helt omöjligt därför får hållbarheten en nia.

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8