Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Nintendo DS
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    19 oktober 2007
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    272
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.4

Speltest av AdvPlayer

Inskickad av AdvPlayer den 18/07 -09 00:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Links vän Tetra blir kidnappad av det fruktade spökskeppet (Ghost ship). Hon hoppar över till skeppet. När Link hör ett skrik blir han orolig och hoppar över men tappar taget och faller i de 7 haven. Senare vaknar Link och träffar Ciela Som är en fairy. Hon kommer att presentera dig för Oushu som berättar mer om spökskeppet. Han säger åt dig att gå till en person som heter Linebeck. Du går dit han ska vara men så är han inte där. Sen får du reda på att han gick till Temple of the Ocean King. Du går dit och befriar honom ur en fälla och Då börjar äventyret!

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte spelet var jätte bra. Men det var inte riktigt som de andra Zelda-spelen. Templerna är mycket kortare vilket jag tycker är rätt så bra för det är ju inte kul att spendera timmar åt ett långt tempel. Alla dina Equips kommer att fungera på ett annorlunda sätt än på de andra Zelda-spelen. Det som var lite tråkigt var att det du måste skaffa Sea Charts efter nästan varje tempel.

Betyg till spelet
Grafiken var bra för ett DS Spel och Link ser väldigt mycket likadan ut som på Wind Waker
Spelkänslan var dålig på vissa ställen och jättebra på vissa. På vissa ställen ska du rita,blåsa, och m.m. Ljudet var också bra för ett DS spel. Men ibland tröttnar man lite på ljutet eftersom de använder väldigt mycket samma ljud även om man är på snö ställen eller sommar ställen. Man vill inte sluta spela fören spelet är klart.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8