Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Nintendo DS
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    19 oktober 2007
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    272
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.4

Speltest av memokade

Inskickad av memokade den 14/11 -08 15:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Efter att Link har räddat världen i Wind Waker så fortsätter hans lilla (stora) äventyr med att han åker med Zelda, eller som sagt "Tetra" på den stora oceanen. Inte så långt efter så finner dem ett så kallad, "Ghost Ship". Dumt nog av Tetra så hoppar hon på den båten och ett rejält skrik hör man verkligen. Link tänker hoppa på men av sin "lilla" klumpighet så faller han ner i vattnet.

"Hey!", hör man av en Navi-liknande fé, nämnligen Ciela och där börjar ännu ett äventyr med Link, att rädda Zelda. Men strax därpå blir han tvungen att rädda Hyrule också...!

Vad jag tycker om spelet
Jag skulle tycka att det skulle vara lite roligare om man fick styra med knappisarna. Men stylusen fungerar ganska bra ändå, för annars skulle jag inte kunna använda Grappling Hook, bågen eller Boomerangen. För då skulle hela min dag gå åt till att sikta...

Det här Zelda-spelet är minst lika kul som Minish kan man säga!! För att äventyret är så kort och det är överdrivet lätt. Inte världens bästa då men, BRA ändå.

Betyg till spelet
Grafiken är inte världens bästa, men bra för att vara DS. Det är ju 3D! Så det är bättre än Minish iallafall för att där är det tråkigt 2D...

Spelet är överdrivet lätt! Så det är inte like bra som Twilight. Men handlingen är bra och jag gillar det där med att man ska göra i Fantom-templet!

Säger bara en sak; Zelda-musik! Det är den klassiska Ocean-låten, klick-klick mellan orden, Link's barn röst har inte förändrats och det mest underbara: Zelda-låtarna har INTE förändrats heller! Ljudet och musiken är fantasiskt!!

Man tröttnar på det så snart man har klarat av det. Ett tips; Samla båtdelar! Ju mer desto mer liv på havet. Försök att hitta spelets gömda skatter, t.ex. Swordsman scroll gör så att du kan göra "Great Spin", fiska med fishing hook till du hittar Neptoona (OBS! måsta ha fått en av varje fisk), då kan du få en till Heart Container av "Joanne".

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10