Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Nintendo DS
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    19 oktober 2007
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    272
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.4

Speltest av tobbe20

Inskickad av tobbe20 den 28/03 -08 06:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är fortsättningen till Zelda Wind Waker äventyret och har lika grafik som WW. Spelet går ut på att du är en pojke som heter Link. Spelet börjar med att du är ute och seglar på en fin segelbåt med några vänner(T,ex Zelda), för att leta efter Spökskeppet som har synts i dom här trakterna. Plötsligt kommer det i horisonten och när det närmar sig hoppar Zelda över till skeppet för att kolla det. Sedan kommer hon inte tillbaka. Link hoppar mot skeppet för att komma ombord men missar och hamnar i havet. Du blir sedan uppspolad på land en bit därifrån på en ö och väcks av din nya bästa vän. Fen Ceila. Tillsammans ger ni er av för att rädda Zelda men det är ännu mer som behöver räddas...

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är så otroligt bra, bland dom bästa spelen jag någonsin har spelat faktiskt. I och med att du styr Link med Pekskärmen på DS:et så blir det mycket bättre än att använda styrkorset. Det som gör spelet till detta otroliga spel är alla pussel i spelet. Nintendo har skapat spelet för att använda konsolens alla olika egenskaper. Till exempel när det var en låst dörr och två ljus var utanför dörren, lösningen var att blåsa i micken och därmed blåsa ut ljusen och låsa upp dörren. Genialiskt! Men om man ska hitta något dåligt med spelet är att mellan varje nytt tempel måste du tillbaka till ön där du började spelet och in i ett tempel där. Som du sedan måste göra samma saker flera gånger i för att kunna fortsätta spelet. Lite svårt att förklara men om ni spelar det fattar ni.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är ju inte världsklass men otroligt bra för att vara DS. men allt går ju inte ut på hur snygg och verklig en människa kan vara utan det är ju spelet som betyder något.

Spelkänsla: Magiskt. Går inte att säga mer alltså.

Ljud: Musiken kan bli lite tråkig efter ett tag eftersom det alltid är samma musik på speciella ställen. Till exempel i det templet där man är flera gånger blir det väldigt uttjatat. Brukar stänga av ludet då och spela lite musik istället. Men musiken är ändå bra.

Hållbarhet: Otroligt bra hållbarhet och bra återspelningsvärde också.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10