Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon HeartGold & SoulSilver

Nintendo DS
Pokémon HeartGold & SoulSilver
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    26 mars 2010
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    152
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/05 -10 22:01

Handling / story / vad man gör i spelet
I Pokémon HeartGold/SoulSilver version så är det som dom flesta andra Pokémon spel att man ska fylla sin Pokédex (en encyklopedi fylld med pokémondata) och klara Elite Four och Champion, för att göra detta som är huvuddelen i spelet. För att nå målet att bli mästare måste man klara alla gymledare i Johto som är placerade i olika städer, och sedan ta sig an elitfyran och sedan klara alla gymledare i Kanto.
Men det är så klart inte allt man gör! Detta är en remake på Sïlver och Gold versions till Gameboy, med många förbättringar och nyheter, bland annat så går den Pokémon du har längst fram i teamet bakom dig utanför striderna! Och nu finns det en facilitet som kallas Pokéathlon dome där man kan utföra Pokéathlon, ett sportsevenemang som innefattar olika grenar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte spelet var mycket roligt, grafiken har inte varit bättre på ett portabelt Pokémon spel! Och ljudet var fantastiskt! Gamefreak har gjort ett mycket bra jobb!
Det blir en sådan bra spelkänsla när man möter Ho-Oh och den passande musiken av japanskt ursprung sätts igång. Dom kunde dock ha förbättrat en sak när det gäller Pokémon som följer efter en... att det ser ut som om den går hela tiden! Det ser väldigt störande ut.

Betyg till spelet
När man först sätter på spelet hör man en trumma ''boom'' så dyker gamefreak texten upp, ''boom'' Man ser månen/solenstiga upp för himmelen. Vad är det för silluet som kommer närmare? Det är den legendariska fågeln! Titel skärmen är också grym, man får se Ho-Oh/Lugia flyga/simma i olika vinklar.

Och jag har ändå bara pratat om introt! Detta är antagligen det bästa Pokémon spelet hittils! Jag rekommenderar att köpa det/dom! Man känner sig väldigt insatt när man går i in i victory road och vet att snart är en del av äventyret över... Men det är det inte! För efter att man klarat Johto har man möjlighet att klara Kanto!

En väldigt rolig sak i spelet är Pokéathlon, det är ganska roliga minispel, och man får kuponger när man kört en gren, som man kan köpa saker till sina Pokémon för! Detta var som sagt ett roligt spel.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9