Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPokémon Black 2 & White 2

Nintendo DS
Pokémon Black 2 & White 2
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  12 oktober 2012
 • Utvecklare
  Game Freak
 • Antal ägare
  6
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7.3

Fler fusk

Tips: Breeding, Master-ball, Haxorus

Inskickat av RasmusHampus den 19/09 -13 07:44

Breeding
Här tänkte jag förklara hur det fungerar när du ska få Egg. Du måste ha klarat ligan först, och man måste även ha en Ditto. Sedan ska du välja vilken Pokémon du vill ha ur ditt Egg. Vi säger att jag har en Emboar och vill ha en Tepig. Flyg sedan till Straiton City och gå till vänster. Sen borde du kunna hitta Dagiset (Day-Care) gå in och ifall jag vill ha en Tepig så lämnar jag in Emboar och en Ditto sen så går jag och gör något annat. Senare när jag kommer tillbaka så pratar jag med gubben utanför och han kommer att säga att din Pokémon bar ett Egg. Ta Egget och ha det i ditt party. Det krävs ett visst antal steg för att det ska kläckas. När det kläcks har du en Tepig. Det funkar inte med legendariska oturligt nog.

Den andra Master-ball
När du har vunnit över E4 så kan du gå till [i]Route 18 i slutet av Routen ligger P2 Laboratory bredvid det står Team Plasmas båt. Gå ombord och sen till det rummet där du mötte Coltress första gången så står han fortfarande där. Han ber dig om en match och om du vinner så ger han dig en Master Ball. Hans Pokémon är:

Magneton, lvl 72
Rotom, lvl 72
MetaGross, lvl 72
Magnezone, lvl 72
Beheeyen, lvl 72
KlingKlang, lvl 74

Shiny Haxorus
Om du lyckas se alla Pokémon på Unova Pokedexet så kan du gå till professor Juniper och hon kommer ge dig en biljett. Denna biljett gör det möjligt att gå till Mistration City och använda flygplanet för att flyga ut till en ö. Där hittar du en Shiny Haxorus i level 48.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.