Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/05 -10 17:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag hade spelet för drygt 3 år sedan och har köpt ett till. Jag tycker spelet är avsvarsfullt, en utmaning och roligt så klart.Du ska tydligen ta hand om valpar och föda upp dem (du kan högst ha 8 valpar fast bara 3 i taget,dem andra tar du in på hund dagiset). Först för att få 8 valpar ska du ju låsa upp dina favorit raser (eller om dem redan finns då du börjat ett nytt spel) och pengar som du får när du vinner tävlngar.Spelet handlar inte om tid som t.e.x att ge dem mat i rätt tid. Möjlige lite när du ska gå ut på promenader och lära din hund bra kommandon.

Vad jag tycker om spelet
Ganska bra, men jag spela för mycket.Jag spela för att jag älska hundarna och var tvungen att köpa ett till för att jag inte ville radera någon av mina 8 hundar för att jag fått så mycket kärlek till dem.Spela mest när jag var 9/10/11 år.Nu spelar jag inte jätte mycket.Men det var nog för jag satsa på att få valpar (!?).Det sägs att man kan få det. Glad för att det inte är den svåraste engelskan (jag lärde mig mycket om spelet vill jag bara säga).

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra!det blir en 10 men det kan vara 9 och en halv, men en 10 låter säkras.

Spelkänslan är så att man gör ju mycket med pennan, så det stärker och det var så att man lever för dold.Men det är inget krav.Om jag skulle se ett fult ansikte som skulle föreställa mig så skulle jag var argare, en 7.

Ljud: En 7.om jag skulle ge en 6 så skulle jag vara 15 år. När jag var lite mindre en 8. Men nu en 7.

Hållbarheten är lite låg. En 6.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7