Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av DisneyStitch

Inskickad av DisneyStitch den 28/06 -09 14:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Allting börjar med att man knackar på en dörr. Sedan kan man köpa en hund, alltså en liten valp. Man kan välja vilken ras det är och om det ska vara en hona eller en hane. När man kommer hem ska man döpa valpen. Sedan ska man ta hand om den. Man ska ge den mat, dricka, tvätta den, leka med den och massor med andra saker. Man kan också gå ut på promenader. Då kan man träffa andra hundar och deras ägare. Sedan kan hundarna leka med varandra, men bara en liten stund, för sedan ska man gå vidare på promenaden. Ibland kanske hunden hittar en paket och då får man en sak. Man kan också tävla med hundarna, som t.ex att man kastar en frisbee och hunden måste springa och fånga den. Men det finns två andra också. Man kan vinna pengar på tävlingarna.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt att spela. Det är kul när hundarna springer och leker med varandra. Men det är lite svårt ibland när man måste hålla koll på att de är hungriga, eller törstiga, eller vill leka eller något sådant. Men det är ändå kul att spela. Det är bra att man kan vinna pengar, och då kan man också köpa hus.

Betyg till spelet
Jag tycker att spelet är helt verklighetstroget, och det är kul att spela. Grafiken är riktigt, riktigt bra. Spelkänslan också. Ljudet är också bra, eftersom man hör hundarna skäller. Det låter som på riktigt. Jag tycker att detta var en väldigt bra ide, att göra en sådan här bra hundspel. Jag rekommenderar verkligen spelet.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10