Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/04 -09 08:48

Handling / story / vad man gör i spelet
När du har satt i spelkortet och har väl startat upp spelet, börjar det såhär:

Spelet börjar med att man knackar på en dörr, dörren till kenneln, där du ska köpa din första valp. När du har valt ut din valp, så kommer du hem - då ska du börja döpa din valp, där måste man ha tålamod, eftersom det kan dröja ett tag.
Till sist kommer valpen förstå namnet, och du får skriva i vad du har sagt att den ska heta. Nu måste du lära valpen, till början, att sitta. Därefter så kommer du kunna nu ha möjligheten att köpa mat, dricka och liknande till valpen, sedan är det bara att spela på.

Spelet går ut då på att man ska ta hand om hunden, vilket kan vara rätt så långtråkigt ibland, men väldigt roligt! Du kan köpa flera valpar, eller stora/vuxna hundar. Under tiden så kommer du låsa upp flera raser, att välja bland.

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet är lite olika, det är på vilket humör man är på. Ibland kan man bli rätt så trött och vill spela något annat istället, en annan gång kanske vill man inte bara avsluta, oavsett om föräldrarna tjatar på en eller om batterierna är slut. Men det är absolut värld att köpa spelet, eftersom man blir uttråkat endast vid få tillfällen!

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är jättebra, dock så blir det lite inte lika perfekt överallt - och då känns det väldigt oäkta, som det inte brukar vara oftast.

Spelkänsla:
Spelkänslan i spelet är super, det är nästan så man tror att det är på riktigt!

Ljud:
Ljudet är också super och fantastiskt. Valpens/Hundens skäll känns väldigt äkta, bakgrundsmusiken också. Man hör hur bilarna åker förbi och hur vattnet brusar när man t. ex. går ut och promenerar med hunden.

Hållbarhet:
Som sagt, spelet är toppen - men kan bli rätt så långtråkigt vid få tillfällen.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10