Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av ray399

Inskickad av ray399 den 31/03 -08 20:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel har egentligen ingen riktig story, men om jag får säga det själv så går det ut på att uppfostra en liten valp och spendera tid och uppmärksamhet till den.
Man kan gå ut på promenader, hitta saker på promenaderna som tillexempel, leksaker, asesoarer/halsband och hattar etc. tuggleksaker, och massor av helt sjukt roliga saker.
Man kan även duscha sin valp, leka med sin valp, och till och med tävla med den. Det finns tre olika tävlingar att anmäla valpen till,1. Disc competition, i Disc competition så gäller det att försöka få så många poäng som möjligt igenom att kasta en frisbee så långt bort som möjligt som hunden ska fånga. Man får mer poäng ju längre bort man kastar frisbeen. 2. Agillity trial, Agillity trial går ut på att man ska guida hunden genom en hinder bana, det finns rör som hunden ska gå igenom och det finns hopp som hunden ska hoppa över och andra saker. 3. Och den svåraste Obedence trial, detta går ut på att ge hunden commandon som väljs ut av domarna som sitt, ligg, eller vacker tass och många många fler. Senare ska domarna utge en vinnare, dom kommer att ge din hund mer poäng beroende på hur bra hunden gjorde tricken, hur snabbt hunden gjorde tricken etc. Och, det går också att lära hunden trick fast hur man gör det får ni ta reda på själva.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel har vissa sagt vara ett irriterande spel, därför att man måste ha tålamod. I början kan man tänka: Nä men det här är väll ett ganska kul spel med många möjligheter *ett halv år senare*: Äsch jag gillar inte det här spelet det händer ju inget kul. Jag tyckte så när jag hade haft det i ett halv år, men nu så älskar jag det, när jag började gå ut mer med hundarna, hittade fler sätt att roa mig på, och hittade fler leksaker att använda med dom. Så jag tycker det här spelet är ett måste köpa spel så länge man har tålamod och ork.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så himla bra man kan tröttna på den väldigt fort, men så tyckte jag att grafiken var ganska bra för en så liten konsol så det blev en 7:a.

Spel känslan var inte så himla bra man blir trött av hur snabbt allt händer och hur det känns när hunden hela tiden bråkar med grannhunden. Det blev en 6:a.

Ljudet är inte så dåligt, det är ganska värkligt och ger en ett sätt att kunna smältas in i spelets grafik. Men man tröttnar på att få höra samma ljud hela tiden så det blev en 8:a.

Hållbarheten kan vara ganska länge men efter som att saker och ting tar sin tid så kan många tycka att det är långtråkigt. Jag ger det en 7:a.

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6