Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av zzero7

Inskickad av zzero7 den 31/12 -05 23:30

Handling / story / vad man gör i spelet
I början av spelet så står man utanför en dörr till en kennel. Sen när man har knackat så får man välja en hund som man ska ha i början av spelet. Sen kan man förstås ha fler hundar. Max 8st hundar per ägare eller vad man ska säga. Sen när man kommer hem så ska man göra så att den blir lugn. Sen ska man lära den sitt namn,sen ska man lära den sitta,och sen när man har gjort det så kan man börja gå ut med den, mata den,ge den dricka,tävla som man inte ska göra början,sen kan man lära den tricks också.Det spelar ingen roll vilken version av spelet man tar för att man kan få dom andra hundarna senare i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag som är pälsallergiker tycker spelet är jättekul för att jag vill ha en hund på riktigt och dom här är nästan som på riktigt. Så jag tycker jag att det är jättekul. Sen tycker jag också att det är lite roligare med Trainer points som man får av att klappa den ibland,tvätta den kanske, och vinna tävlingar mm. Hundarna är jättesöta. Det är också roligt att gå ut med dom för att man kan hitta saker då t.e.x. olika sorters glasögon,hattar,skivor,halsband mm.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra gjord och den får en 10:a av mej.

Jag har väldigt bra spelkänsla när jag spelar det så det får en 8:a

Ljudet är väldigt bar och det är rätt gulligt nä hundarna skäller ibland iallafall,men det finns en enda sak som är irreterande ibland och det är bil och cykel ljudet i bakrunden men annars är det väldigt bra. Det får en 9:a av mej

I början så tyckte jag om det jättemycket och sen efter ett tag så blev det lite tristare men sen när jag spelade det igen så tyckte jag att det var ful igen så det får en 8:a av mej.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8