Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Susanna35

Inskickad av Susanna35 den 13/12 -05 21:43

b>Handling / story / vad man gör i spelet[/b]
När man börjar spela så kommer man till en kennel. Där får man välja en hund (det finns olika raser i de olika spelen till en början)(man kan ha max 8 st hundar per spel). Sen ska man namnge hunden. När den har lärt sig sitt namn så kan man säja att själva spelet börjar. Man kan gå ut med hunden(en halvtimme mellan varje gång) och hitta saker, träna inför tävlingar (Obidence trial, Agility trial och Disc trial MEN man kan bara tävla 3 gånger per dag, per hund) och vinna pengar. Man kan lära hunden trix också!(med rösten) Men bara tre trix per dag! Man måste mata hunden varje dag(men den kan aldrig dö) annars så kan den rymma men den kommer tillbaks. Man kan säja att det är en avancerad tamaguchi!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det var ett underbart gulligt spel, man får lära sig att ta ansvar för ett litet "liv". Det var ett underhållande spel utan ett exakt mål (jag gillar spel utan ett mål! Tex the sims). Men om du inte gillar tamaguchies och the sims så är detta spel inget för dig! Men det har många olika aktiviteter som gör att man inte tröttnar på en gång!

Betyg till spelet
Grafiken var helt i världsklass! Hundarna var väldigt trovärdiga. De rör sig som hundar nyser och beter sig som en hund, en ren 10! Spelkänslan var nog en 8, den nådde inte riktigt mina höga förväntningar. Ljudet fick en 9, hundskallen var väldigt trovärdiga men ibland påfrestande. Hållbarheten fick en 8, det blev lite långdraget (ett tips det blir roligare och mera hållbart om man har många hundar) efter ett tag men sedan köpte jag en till hund och blev helt fast igen!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8