Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendogs: Chihuahua and Friends

Nintendo DS
Nintendogs: Chihuahua and Friends
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    518
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av crazy_frog15

Inskickad av crazy_frog15 den 09/09 -05 19:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om att du ska sköta en hund.Du ska mata den rasta den och leka med den. Men var inte bekymrad din nintendodog kan inte dö. Det finns tre versioner av nintendodogs Chihuahua & friends, Labrador & friends och Retrivier & friends. Alla versioner har olika raser att välja mellan. Men du kan vinna nya raser efter ett tag så tillslut kan du ha alla raser från alla versionerna.

Vad jag tycker om spelet
Det är kul att ta hand om sin hund den vill ofta bli kliad (man kliar den genom att röra på sin touch-screen)och matad. Passar tillexempel den som har en allergisk pappa eller mamma. Om din nintendodog kanner av enannan nintendog alltså nån annan ds ägare som spelar nintendodogs. Då kan era hundar träffas och leka med varandra.

Betyg till spelet
Jag ger en 10:a på grafiken den ser verkligen ut som en riktig hund.
Spelkänslan är bra det känns verkligen ut som att man måste ta hand om hunden. Ljud, ja man blir lite arg på grund av allt skällande men det gör dom ju oftast i värkligheten också. Hållbarheten är bra men om man inte har en polare att leka med kan det bli tråkigt. Men det tar sin tid att tröttna på det utan en kompis också.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10