Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











New Super Mario Bros.

Nintendo DS
New Super Mario Bros.
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    30 juni 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    260
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av SvampBob3

Inskickad av SvampBob3 den 20/05 -10 17:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Super Mario och Peach går ut på promenad i skogen. När dom kommer tillbaka och går förbi slottet ser dom att ett åskmoln kommer i skyn. Det närmar sig Peach`s slott. Det stannar ovanför Peach´s. Det blixtrar på hennes slott. Mario springer dit och lämnar Peach. Mario kollar och ingen blev skadad. Det var bara svamparna på Peach`s trädgård som är galna. Under tiden när åskmolnet slagit ner på Peach`s slott hade Jr Bowser gömt sig i en buske bakom Mario och Peach. Mario kollar fortfarande runt och Peach är fortfaranade ensam. Jr Bowser hoppar fram ur busken och kidnappar Peach. Mario märker att Peach skriker och springer tillbaka.Han försöker springa efter men han hamnar i värld 1. Nu börjar spelet för Mario.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt. Det finns hela 8 världar. Synd att det inte finns en extravärld som det finns i New Super Mario Bros Wii. Jag tycker det är bra att det finns Minigames. Det finns kortspel, tankespel, nöjesspel och lite vanliga spel man bara kan tävla om Highscore. Det är roligt för du kan spela i massa olika miljöer, som t.ex i himlen, skogen, berg eller till och med i lava land.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är inte bra men absolut inte dålig. Den är någonstans mittemellan. Jag ger en 5:a.

Spelkänsla:
Spelet är ju fantasigjort och man håller i spelet och då brukar spelkänslan inte vara bra. Jag ger en 3:a.

Ljud:
Ljudet är alltid bra. Jag fattar inte att man väljer så passande låtar. Musiken gör så att man kan spela i timmar om man vill. Jag ger en 10:a.

Hållbarhet:
Hållbarheten beror på hur gammal du är. Om du t.ex är 5 år kanske du har honom som ett fan och spelar i några år. Men om du är typ 15 år kanske du spelar ganska lite. Desto mindre desto mer, desto äldre desto mindre. Jag ger en 8.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 3