Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNew Super Mario Bros.

Nintendo DS
New Super Mario Bros.
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  30 juni 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  261
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.6

Speltest av mariobros1

Inskickad av mariobros1 den 25/08 -08 12:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Story: Mario och Peach är ute på en liten promenad tills dom gå förbi Peach slott. Dom ser ett stort mörkt moln ovanför slottet och Mario springer ditt för att kolla men det visar sig då att allt bara var en fälla. Medan Mario sprang till slottet så kom Mini Bowser fram och fångade Peach. Mini Bowser hade skapat molnet bara för att distrahera Mario så att skulle springa till slottet medan Mini Bowser tog Peach. Mario springer efter men Mini Bowser är för långt borta. Då Börjar hela äventyret när Mario ska resa runt 8 världar för att rädda Peach. Vad gör man i spelet: Mario är ju ute på ett äventyr för att rädda Peach. Och han måste börja från värld 1 upp till värld 8. Mario måste klara alla banorna på alla världar och han måste hitta många genvägar och en massa pengar för att kunna besegra alla fienderna och alla bossar. Men Mario behöver inte göra allt helt kraftlös. Det finns saker eller (items) som det heter på engelska, som kan hjälpa Mario på hans resa: Svampar, eldblommer, koppa skall, mini svampar, stjärnor och jätte svampar som ger Mario olika krafter för att kunna besegra alla fienderna. Vissa items kan tom hjälpa Mario att hitta dolda gångar och andra hemligheter.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jätte roligt. Det påminner mycket om dom gamla Super Mario Bros 1,2 och 3 fast den här har mycket bättre grafik, helt nya världar, helt nya förmågor, helt nya items och helt nya banor. Så den som tyckte om dom gamla Super Mario Bros kommer älska det här spelet. Man kan också spela som Luigi om man kan en hemlig kod som finns med på New Super Mario Bros fusken.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra, den har blivit mycket förbättrad sen dom andra Super Mario Bros. Ljudet är också jättebra, det är inget fel på ljudet. Spelkänslan är härlig, det är så kul med att hitta på alla items och alla genvägar. Jag tycker bara det är lite synd attt det är så enkelt. Men när man klarat Bowser så är det inte slut än. Man måste fortfarande hitta varenda stjärn mynt och det finns tre på varje bana så det är en väldig utmaning, man har inte klarat ut spelet försen man hittat alla stjärn mynt. Mellan 1-10 så får spelet en 10 av mig.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10