Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNew Super Mario Bros.

Nintendo DS
New Super Mario Bros.
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  30 juni 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  261
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Tips: Kanonen i värld 1

Inskickat av Kigsz den 14/05 -09 19:06

* Få tillgång till kanonen i värld 1:
För att få fri passage till kanonen i värld 1, så ska du först skaffa fram ett blått skal (antingen att du har det i reserv eller att du har det på dig när du startar banan).

Gå sedan till första världens "miniborg" (alltså borgen som finns halvägs in i världen, inte slottet i slutet av världen). Spela igenom cirka halva banan, tills dess att du kommer till ett ställe där det finns ett rör till vänster på skärmen. Hoppa ner i detta så skjuts du upp längs vänstra väggen. Hoppa sedan neråt igen så att du glider neråt på den vänstra väggen, mot röret igen. Hoppa av väggen i precis rätt tid, alltså när du ser den gula dörren till höger. Gå sedan in genom denna dörr.

Här inne finns ett stort mynt samt en massa rörliga stenklossar. Se till att du inte ramlar ner för dessa, för då måste du göra om hela banan igen. I alla fall, hoppa åt höger, till dörren som finns där, men gå inte igenom dörren! Istället ska du gå igenom väggen till höger. Uppe till höger på skärmen ska du se ett mindre, kvadratiskt block som rör sig ovanpå ett annat liknande block. Ditt mål är att hoppa upp så att du landar ovanpå det översta av dessa. Där finns en lucka i väggen åt höger. Gå igenom den för att komma till ett hemligt rum.

Väl i det hemliga rummet ska du ta på dig det blåa skalet (om du inte redan har det på dig). Börja sedan krossa klossarna i detta rum. Du måste hoppa för att nå de klossarna som täcker för röret till höger i rummet. Gå sedan igenom detta rör och du hamnar utanför borgen. Gå i mål. Nu har du låst upp vägen till den första världens kanon.

Fusket har betyget 8.5 (10 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

ELLIOT10 den 27/12 -09 12:11
ÄR RÖRET GULT????????
DET FUNKAR INTE FÖR MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PlayerPetra1 den 27/01 -10 14:58
det låter lite krångligt tycker jag.

PlayGame den 24/04 -10 12:56
Det var väldigt bra fusk!
Du får en 10 av mig.

Silver_ den 03/10 -10 15:25
Har haft problem med det, tack får man säga.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.