Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Luigi: Partners in Time

Nintendo DS
Mario & Luigi: Partners in Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    10 februari 2006
  • Utvecklare
    Alphadream Corporation
  • Antal ägare
    135
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.1

Speltest av GAMER1992

Inskickad av GAMER1992 den 05/02 -06 19:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar att en sorts utomjordingar söker efter ett nytt hem och siktar in sig på Mushroom kingdom.Under tiden har Proffesor Gadd tillverkat en tidsmaskin som prinsessan Peach så gärna vill testa. Så hon åker tillbaka till det förflutna och upptäcker att slottet är förstört och sedan blir kidnappad av rymdvarelserna som kallas Shroobs.Tidsmaskinen återvänder men denna gång finns det en Shroob inuti. Mario besegrar den och åker tillbaka i tiden genom ett tidshål för att rädda prinsessan.Efter det börjar ett stort äventyr där Mario-bröderna bland annat träffar sina yngre jag.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett roligt spel där allt är möjligt kan ske.Den har en skön blandning av det första spelet och dom grymma effekterna från Nintendo 64 som tillsammans ger den ultimata Mario upplevelsen.Inte direkt mycket våld men det har det ju aldrig varit i Mario spel.Kontrollerna är ganska så svåra i början men man vänjer sig vid dom efter ett tag.Det är ett spel som du inte i första taget vill sluta spela.

Betyg till spelet
Redan tidigt i början av spelet kommer du att skratta åt Luigi´s rädsla. Jag tycker att detta spelet är ett måste för alla äkta Mario fans.Även fighterna i spelet är bra med alla sina combos med MArio,Luigi,baby Mario och baby Luigi. Jag tycker att grafiken är definitivt bättre än dess föregångare musiken är likaså. Spel känslan är stor i och med sin stora värld man spattserar runt i.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8