Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart DS

Nintendo DS
Mario Kart DS
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    483
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av Waryogi

Inskickad av Waryogi den 10/09 -06 16:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Mushroom Kingdoom har samlats för den kända kart turneringen uppkallad efter den kände rörmockaren med ett sinne för svampar. Personer från hela Mushroom Kingdoom har kommit med sina bästa tävlande. Vi har anställt vår bäste kommentator Lakitulu för att visa flaggen till alla tävlande. Må bäste kartförare vinna!

Vad jag tycker om spelet
Nästa del i den näst intill kultförklarade serien vissar verkligen potensial! Banorna är smart utformade och det märks att dom har tagit åt sig spelares åsikter från tidigare spel under designen. Styrningen funkar bra även om det tar ett tag att vänja om sig från GameCube Double Dash. Nånting som verkligen tar en med chock är det faktum att dom riktiga godingarna från tidigare spel finns med här. Sedan om man tar det som ett tecken på att detta är det sista spelet i serien eller bara en superstart för DS:en kan man bara förlita sig på sina egna åsikter. Konstigt nog skapar ändå inte dessa banor den retrokänsla dom borde. Men det är ju olika från person till person hur man känner. Grafiken tar en med häpnad likadant som Super Mario DS gjorde. Abslolut ett av dom snyggaste spelen till DS:en hittills. Spelet kunde ha varit längre även om dom där har gjort det väldigt smart. Tyvvär finns är det ganska svårt att göra spel i den här genren långa utan att försöra dom. Det är ju där som Wi-Fi kommer in! I stället för att ha förstört spelet med för mycket banor gjorde dom ett oändligt onlineläge! Det kallar jag genidrag! När man sitter där i soffan och inte har någon aning om vad man ska göra kan man bara ta fram DS:en och köra mot sin japanske vän. Inte kasst eh?

Betyg till spelet
Grafik 9/10: Toppen grafik! Enda anledningen att den inte fick tio var det får bara det spelet som verkligen pumpar ut DS:ens sista krafter, och det kommer inte hända på ett tag.

Ljud 8/10: Perfekt ljud till vardera bana men inget fantastiskt. 8!

Hållbarhet 10/10: Tror ärligt talat inte att det någonsin kommer stoppa när man har Wi-Fi.

Story ???: Går inte att sätta betyg på det i en sån här genre.

Totalt 8½/10: Även om själva spelet tar slut relativt fort kommer aldrig Wi-Fi möjligheterna att sluta.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8