Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Kart DS

Nintendo DS
Mario Kart DS
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    483
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Fler fusk

Guide

Inskickat av Kigsz den 25/05 -10 20:22

* Hur du ska klara de olika bossarna i Mission Mode:

~ Level 1 - Big Bully ~
Det första du ska göra är att ta Item Boxen i mitten av banan. Försök sedan att lura ut bossen till kanten och vänd snabbt. När du har honom mellan dig och kanten ska du använda svamparna. Boosta in i honom så att han faller ur banan och du klarar uppdraget.

~ Level 2 - Eyerok ~
Det första du ska göra är att ta en Item Box. Kör sedan ganska nära händerna och håll koll på vilken av dem som kommer att öppna upp ögat (som händerna har i handflatorna). Skjut då ett grönt skal rakt i ögat på denna hand. Tre träffar räcker för att besegra denna boss.

~ Level 3 - Goomboss ~
Här är det viktigt att kunna drifta ordentligt. Kan du inte denna teknik så öva på den tills du känner dig säker. Du ska nämligen köra snabbare än Goomboss springer. Det kanske låter lätt, men utan rätt teknik så är det ganska klurigt. Håll dig bara till höger och drifta i varje kurva så borde du kunna vinna relativt enkelt.

~ Level 4 - King Boo ~
Här ska du samla ihop 50 mynt, som King Boo kommer att försöka stjäla från dig. På vilket sätt du vill samla ihop dessa mynt får du bestämma själv, men om nu Boo råkar stjäla mynt av dig så måste du jaga honom och hoppa in i honom för att få tillbaka mynten. Det är nämligen så att alla mynt på banan försvinner så fort han lyckas stjäla från dig.

Ett tips är att så fort Boo är på väg att stjäla från dig, så kan du hoppa ner i lavan. Detta gör att du förlorar en ballong, men Boo försöker däremot inte stjäla från dig igen på ett tag.

~ Level 5 - Big Bob-omb ~
Det första du ska göra är att ta en Item Box. Allt du behöver göra sen är att träffa Bob-omben med tre bomber. Det behövs ingen vidare förklaring. Han borde inte vara några problem att klara av.

~ Level 6 - Chief Chilly ~
Ganska likt den första bossen, Big Bully, fast här måste du boosta ner honom i vattnet tre gånger istället för en. Annars kan du använda samma taktik som på första bossen. En annan sak är att Chief Chilly kan hoppa när du försöker boosta in i honom, så var beredd på det.

~ Level 7 - Wiggler ~
Här ska du vinna över Wiggler i ett race. Tre varv är det som gäller. Wigler är väldigt, väldigt snabb, så det är nödvändigt att du plockar upp Item Boxarna på vägen, då de innehåller stjärnor och svampar. Annars är taktiken bara att köra så bra du kan och att undvika att krocka med Wiggler.

Fusket har betyget 8 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Lulleh den 26/05 -10 18:15
Lvv  7 Wiggler???? Hur fÃ¥r man level 7????

ojojo131 den 29/05 -10 11:03
man får level 7 genom att klara alla levels med över rank A

Kigsz den 02/06 -10 17:19
@Lulleh:
Som ojojo131 säger så måste du klara alla uppdrag inom de första sex blocken (alltså totalt 54 uppdrag) med MINST en stjärna i ranking. Då öppnas level 7 upp.

gtaIV2 den 11/07 -10 12:56
är det nån som har mirror och R.O.B

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.